En kulinarisk oplevelse i hyggelige lokaler til enhver fest og begivenhed!

Chris Baadsgaard Frænde har fra august 2011 været forpagter i Egebjerg–Hansted Forsamlingshus. Chris er udlært fra Jørgensens Hotel i Horsens i 2006. Chris er en passioneret ildsjæl, når det gælder kulinariske oplevelser til fester og arrangementer

Chris Baadsgaard Frænde har været ved Militæret og sejlet med ”Hvidbjørnen”, hvor han var kok om bord. Siden da har Chris været køkkenchef ved Eydes kælder, Horsens. Derfra hentet i 2006 af Steffen Smidt til Egebjerg–Hansted Forsamlingshus, hvor han nyder den travle hverdag med at servicere kunderne bedst muligt. 

Stor erfaring
Chris Baadsgaard Frænde har mange års erfaring i branchen. Bl.a. i cateringfirmaerne Glade Ganer og Cantina Verona, begge i Aarhus. Hos Cantina Verona som køkkenchef. Derefter køkkenchef ved Dinner Deluxe, også i Aarhus og nu selvstændig forpagter i Egebjerg – Hansted Forsamlingshus. Chris bor i Torp, mellem Østbirk og Underup, sammen med sin kone Julie i et gammelt hus, de har sat i stand med hjælp fra familien.

- Vi har plads i forsamlingshuset til både barnedåb, konfirmationer, fødselsdage, bryllupsdage, firmaarrangementer, julefrokoster, begravelser og hvad du ellers står for at skulle holde. Og er lokalerne optaget, laver vi også mad ud af huset, fortæller Chris med begejstring i stemmen. 

Chris har altid masser af ideer til at kreere en lækker menu til lige netop dit arrangement og skaber gerne den helt rigtige ramme om din personlige fest – en ægte kulinarisk oplevelse.


Om forsamlingshuset
Egebjerg-Hansted forsamlingshus er grundlagt i 1988. Den dag i dag yder forsamlingshuset et utal af services, blandt andet:

  • Lokaleudlejning - lej forsamlingshuset til barnedåber, konfirmationer, fødselsdage, bryllupsfester, firma arrangementer, julefrokoster mm.
  • Mad ud af huset - med sin store erfaring og passion for mad, kreerer Chris en skøn menuer til lige netop dit arrangement.
  • Dagsmøder - afhold dig dagsmøde i forsamlingshuset inkl. morgenmad, frokost, eftermiddagskage, kaffe, the og isvand, standard AV udstyr, trådløst internet mm.
  • Skolemad - med gode råvarer og kærlighed til faget laver Egebjerg-Hansted Forsamlingshus skolemad som eleverne elsker.

Arrangementer

Egebjerg-Hansted forsamlingshus er vært ved mange arrangementer, du kan blandt andet deltage i Whiskysmagning, Banko, Ladies Night, Oktoberfest og meget mere.

Se Egebjerg-Hansted Forsamlingshus eventkalender

 

Egebjerg-Hansted Forsamlingshus


Følg med på Facebook

bubble