LÆKKERIER OG DANMARKS BEDSTE HOS JUTA OST

JUTA Ost er kendt for at være bedst til oste, delikatesser, den lune leverposteg, Danmarks bedste rørte smøreost og meget mere. 

JUTA Ost er en special forretning, som specialiserer sig i salg af alverdens forskellige oste og delikatesser af enhver art. Det bedste bevis er en den nykårede titel som indehaver af Danmarks bedste rørte smøreost. 

Historie
JUTA Ost startede i Horsens helt tilbage i 1936, hvor salget hovedsageligt bestod af hjemmelavede salater. Med tiden blev sortimentet udvidet og JUTA Ost begyndte at lave leverpostej og have flere forskellige oste på hylderne.

Denne udvikling har fortsat lige siden, dog blev leverpostejen ikke videre udviklet, så det er nøjagtig den samme opskrift i dag, som da leverpostejen for første gang så lyset i 1954. Det er ret unikt og gør leverpostegen til noget ganske særligt. 

Efter 79 år på samme adresse i Graven blev det besluttet at flytte JUTA Ost til Hestedamsgade, en flytning som passede rigtig godt til Hestedamsgade, hvor der i forvejen lå en række andre special butikker. 

Oste paradis hos JUTA Ost.
JUTA Ost har altid mindst 160 forskellige oste på hylderne. Indehaver Karin Ramskov forsøger altid, ud over vores faste sortiment, at finde nye eller anderledes oste. For tiden oplever Karin, at gede- og fåreoste finder mere og mere indpas på de danske borde.

JUTA arbejer hver uge med forskellige leverandører af oste, for at finde de bedste oste og de bedste tilbud, der er netop i denne periode. Ostene har deres egne perioder, hvor de topper i smag og konsistens, nogle oste kan kun købes i kortere perioder på året som feks. Mont d'Or, der er en Fransk hvidskimmelost.

JUTA Ost arbejder samtidig på at finde det rette tilbehør til de forskellige oste - I køkkenet laves flere ting, som er tilpasset til ostene, som feks. syltede valnødder og syltede abrikoser.

Samarbejde med Slagter Munch i Skagen
Slagter Munch pølser og pålæg, har i mange år været fast "inventar" hos JUTA, vi lagerfører mange forskellige pølser som kommer direkte fra Skagen en gang om ugen. I December har vi selvfølgelig den populærer Julesylte

Den absolutte bestseller
JUTA Ost er "verdenskendt" i Horsens for vores leverpostej. JUTA laver mange andre ting, som pate og mange forskellige rørte oste. Og de lune frikadeller er også blevet modtaget rigtigt godt af de mange kunder i butikken i Hestedamsgade.

Stort udvalg af delikatesser
JUTA Ost har i de senere år udvidet udvalget af delikatesser. Udvalget er blevet meget bredere, med bl.a alle produkterne fra Nordisk køkken, der indeholder supper, salte, marinader, olier og meget mere. Her findes bl.a. foie gras, syltede andelår, kiks, chokolade og meget meget mere

Flotte gavekurve
JUTA Ost fører altid et stort udvalg af gavekurve, men laver selvfølgelig meget gerne en kurv med netop dine ønsker. Enten en lille værtinde kurv, eller kurven til "verdens bedste ven" eller den helt store kurv til brudeparret

Her finder du os
Indehaver Karin Ramskov glæder sig til at byde dig velkommen i den fine og hyggelige butik i Hestedamsgade.

- Vores specialforretning ligger i en hyggelig gade i centrum af Horsens, vi glæder os meget til at forkæle og inspirere dig - og ikke mindst til at give dig en god oplevelse! Det er vigtigt for os, at du altid kommer hjem med det rigtige, så derfor kan du altid smage på osten inden du køber, fortæller Karin Ramskov med begejstring i stemmen.

Juta Ost


Følg med på Facebook

bubble