Sejet Kro Diner Transportable tilbyder mad ud af huset til receptioner, konfirmationer, fødselsdage, firmafester og til dit næste event!

Kok og indehaver René Klitgård sætter en ære i at lave mad fra bunden til dine arrangementer. René laver kun ærlig mad fra bunden og tilpasser menuerne efter årstidens skattekammer af friske råvarer.

Maden har altid stor betydning, når du privat eller i virksomheden skal afvikle en fest, reception, jubilæum, fødselsdag eller en anden stor begivenhed. Det er Sejet Kro Diner Transportable fuldt bevidst om og gør sig altid ekstra umage i bestræbelserne på at opfylde kundens behov og ønsker.

Sejet Kro Diner Transportable er specialister i:

  • Årtidens buffet
  • 3 retters festmenuer
  • Julefrokoster
  • Sæson tilbud

 Festmenuer

sejetkro_oversigt_festmenuer_bestofhorsens.jpg

Det siger kunderne: ⭐⭐⭐⭐⭐

"Sejet Kro vil jeg klart anbefale, hvis man skal holde fest eller til festlig lejlighed. Der har altid været plads i kalenderen til ens arrangement selv om der kun været få dage til det. Det på fadene er altid flot forberedt, og der har hver gang vi har købt af 3-månederstilbuddet været lækker buffet og rigeligt med mad."

"Jeg bestilte vinter-tilbuddet hos Sejet Kro til min fødselsdag, og der var simpelthen ikke en finger at sætte på maden. Det smagte fantastisk, og der var rigelig af det, samt det var billigt. Jeg bestiller gerne herfra igen til en anden anledning"

"Tak for vildt lækker mad til vores firmajulefrokost i dag. Rigeligt af det hele, mad lavet helt fra bunden og råvarer af høj kvalitet. De bedste anbefalinger herfra."

"Rigtig god mad, og der var rigeligt af den.
Kan VARMT anbefale Sejet Kro"

 

Sejet Kro Diner Transportable


Følg med på Facebook

bubble