PRO TOUCH BILPLEJE LEVER AF KVALITET OG TILFREDSE KUNDER

Pro Touch Bilpleje på Torstedalle i Horsens har 15 års erfaring indenfor pleje af biler, både udvendigt og indvendigt. Kunderne er sikret en passioneret bilpleje oplevelse fra start til slut - med kunden i centrum. 

Passionen og glæden er tydelig hos indehaver Youkhannes Ashor Juna hos Pro Touch Bilpleje. Passionen for at gøre folk glade og tilfredse - og en indre glæde ved at være ejeren af en succesfuld virksomhed i Danmark. Pro Touch Bilpleje er beliggende på Torstedalle 177 i Horsens i de perfekte rammer til at udføre kundernes ønsker bedst muligt. 

Små tryllerier
Pro Touch Bilpleje tryller indenfor faget og kan trygt tilbyde kunderne alt ligefra en alm. basis klargøring til dybdegående indvendig klargøring, lakkorrektion, lakforsegling, coatings m.m. Pro Touch Bilpleje håndterer alle slags køretøjer fra små mini smart biler til lastbiler, campingvogne, autocampere og traktorer m.m.

Rudecenter
Et af de nyeste tiltag hos Pro Touch Bilpleje er rudecenteret, hvor arbejdet udføres af eksperter i reparation af stenslag og udskiftning af ruder på alle slags køretøjer, med eller uden forsikring.

Specialopgaver
Ved siden kerneområdet omkring bilpleje, benytter Pro Touch Bilpleje også ekspertviden til andre specialopgaver. F.eks, kan Pro Touch Bilpelje også gøre kundernes beskidte møbler til næste nye igen. Det sker ved effektiv damprensing af møbler og gør dem til næsten nye igen. Desuden kan Pro Touch Bilpleje også rense og pleje lædermøbler.

Et andet eksempel på en specialopgave er afkalkning og polering af brusekabiner. Med de rette rengøringsmidler, værktøj og en høj professionel ekspertise, lover Pro Touch Bilpleje kunderne et flot og nydeligt resultat.

Pro Touch Bilpelje imprægnerer også gerne glasdøre, toiletter, spejle m.m.

Velkommen til PRO TOUCH BILPLEJE. Åbent 9-17 mandag til fredag.


bilbillede1.png


Følg med på Facebook

bubble