Advokatgruppen - en levende størrelse

Advokatgruppen er et full service advokatfirma med 3 kontorer i Østjylland, samt én advokat i Tyrkiet.

Vi bistår vores kunder med både erhvervsret og alt jura forbundet med privatlivets forhold. Vi rådgiver også foreninger, herunder brancheforeninger og offentlige myndigheder.

Vi er advokater for kunder i og uden for Danmark og vi arbejder med både danske, udenlandske og internationale retsforhold. Af samme årsag bor en af vores advokater i Tyrkiet.

Som personer og firma er vi en meget levende størrelse, som udvikler sig hver eneste dag. Advokatgruppen tror på gamle dyder og sund fornuft, men i nutidens og fremtidens indpakning.

Seneste udvikling

1. januar 2016 fusionerede Advokatgruppen med Advodan Horsens. Advodan Horsens udtrådte af Advodan-kæden og bor nu sammen med Advokatgruppen Horsens i nye lokaler på Emil Møllers Gade, i den gamle Bastian-bygning.

Fusionen har resulteret i et endnu stærkere team, både privat- og erhvervsretligt. 

1. januar 2017 er Advokatgruppen blevet forstærket yderligere - med Helle Brandt som ny partner. Helle var tidligere partner i Ret & Råd Sundhuset.

Beskikkelse

Alle sagsansvarlige advokater på Advokatgruppens danske kontorer er beskikket som advokat af Justitsministeriet i Danmark og er en del af Advokatsamfundet.

RET LIGETIL. SIDEN 1987.

Kontakt Advokatgruppen allerede idag!

 


Følg med på Facebook

bubble