Akupunkturgården Haldrup

Om Akupunkturgården Haldrup

Stemningen, atmosfæren, behandlingen og servicen helt unik.

Inge Eskholm som er indehaver af Akupunkturgården, er en kvinde på 60 år som bor i landsbyen Haldrup på en dejlig lille gård, med sin mand og 2 voksne børn. Inge Eskholm og hendes mand er 5. generation på gården og herfra driver Inge sin klinik på 1.sal.

Livskvalitet er summen af alle de små ting, der gør os glade.

"Jeg har altid arbejdet med og for mennesker, hvilket jeg oplever som meget berigende. Jeg er meget optaget af, hvordan vi behandler os selv og hinanden fysisk, psykisk og socialt.

Livet er ikke altid, hvordan man har det; men mere hvordan man ta´r det.

Jeg er SLE patient (autoimmun sydom, der kan angribe huden og de indre organer) og har i den forbindelse fået støtte både af den konventionelle og den alternative behandling. Jeg har meget stor respekt for begge behandlingsformer og tror på, de kan komplimentere hinanden."

Uddannelse

Inge er uddannet akupunktør fra Nordisk Institut for Klassisk Akupunktur, og medlem af Danske Akupunktører, som er godkendt af Sundhedsstyrelsen som alternativ behandlerforening. Inge er også medlem af BetterWing.

Pr. 01.01.2011 gives der af Sygeforsikring tilskud til akupunkturbehandling.

Akupunkturgården Haldrup v/ Inge indberetter dine behandlinger til Sygesikring Danmark, hvis du er medlem.

PRISER AKUPUNKTUR

Første gang  450 kr.
Efterfølgende behandlinger  400 kr.
Rygestop  600 kr.
Cupping terapi   400 kr.
Klasse 4 Laser 400 kr.
Myorefleks terapi   400 kr.

DET SIGER MINE KUNDER

"Hans på 7 år lider af allergi, der giver sig til udtryk med løbende næse og voldsomt hævede og røde øjne. Hans synes, at det er rigtig træls at have det sådan. Egen læge har derfor ordineret næsespray med Binyrebarkhormon og øjendråber med Antihistamin. Hans får desuden Alnok med antihistamin. Hans' familie beslutter at prøve en tur her, da de er kede af de bivirkninger, som medicinen kan give Hans. Jeg behandler Hans med min Microlight, hvor Hans er helt enig med mig om, at grøn er en rigtig god farve. Vi bliver også enige om, at orange er en god farve. Hans får herefter akupunktur kugler i øret. Hans er bare en fantastisk gut. Han har nemlig hver dag trykket på kuglerne, som vi blev enige om, at han skulle. Hans har ikke brugt sin næse spray eller sine øjendråber siden 1. besøg her. I dag kom han så sammen med mor, Dorthe og fortæller, at hans næse er holdt op med at løbe. Øjnene er fri for hævelse og rødme."
Dorthe Bødker Jensen

"Jeg har lidt rigtig meget af svedeture. Dem har Inge fjernet med ganske få behandlinger. Jeg har tidligere haft dårlig erfaring med akupunktur. Da blev jeg utilpas og kastede op af det. Men hos Inge, havde jeg ingen problemer. Det var en rigtig behagelig oplevelse. Inge's søde væsen gjorde at hele behandlingen var en rigtig dejlig oplevelse. Kan varmt anbefale Akupunkturgården Haldrup, Inge får 5 stjerner ★★★★★"
Karen Rosenmeyer

"Har du ondt nogen steder? Som eliteidrætsudøver undgår man sjældent under en hel sæson at få ondt et eller andet sted. For mig havde jeg lidt bøvl med anklen og knæet. Efter få behandlinger ude hos Akupunkturgården Haldrup ved Inge, fik hun mig hurtigt klar til kamp og træning igen. Ved hjælp af blandt andet nåle og laser gik både irritationen og hævelse hurtigt væk. Inge er yderst kyndig inden for idrætsskader, men osse med almindelige skavanker som skulle opstå. Hendes passion, kendskab, og dedikation inden for faget er en oplevelse i sig selv og man føler sig virkelig i gode hænder. Inge er stort set altid til rådighed og villig til at hjælpe os basketball spillere tilbage på banen hurtigst muligt. Jeg vil yderst anbefale Akupunkturgården Haldrup, næste gang der skulle opstå den ene eller anden form for skade hos dig!"
Christian Lindberg, Horsens IC


Følg med på Facebook

bubble