Nye indehavere og ny god energi i Horsens Crossfit & Open Gym

Horsens Crossfit & Open Gym er for både crossfittere og fitnessfolket. Hver for sig stærke discipliner - sammen helt unikke. Både inde i store rummelige lokaler og ude i det fri hele året rundt. 

Horsens Crossfit & Open Gym er for alle. De tre nye indehavere Daniel, Malte og Alexander ligger stor vægt på den gode stemning og fællesskab. Det er det bærende element hos indehaverne og de kompetente og passionerede instruktører, både indenfor crossfit og i fitness. Hverken alder, kondition eller styrke er afgørende for, om du kan få glæde af et medlemskab hos Horsens Crossfit & Open Gym.

Crossfit medlemskab kr. 349 pr. mdr.
Holdtræning inde og ude. Som Crossfit medlem får du ubegrænset holdtræning i vores faciliteter, både indendørs og udendørs. Du kan frit vælge mellem mere end 30 hold træninger hver uge, i vores fantastiske fællesskab.

Open Gym medlemskab kr. 249 pr. mdr. 
Open Gym inde og ude. Som Open Gym medlem får du ubegrænset adgang til alt træningsudstyret i vores faciliteter, både indendørs og udendørs. Du kan frit vælge, hvornår på dagen det passer bedst for dig at træne i vores fantastiske fællesskab. 

Crossfit & Open Gym All In medlemskab kr. 399 pr. mdr. 
Crossfit holdtræning og Open Gym inde og ude. Giver adgang til det hele - hele tiden. 

Young Gunz medlemskab kr. 199 pr. mdr. 
Medlemskabet for børn og unge i alderen 8-16 år med særlig opmærksomhed fra vores instruktører. 

Klippekort til træning og personlig træning
Du kan få adgang til 1 x træning til 60 kr. - et klippekort til 10 træninger kr. 500
Personlig træning af instruktør tilbydes efter nærmere aftale og behov. 

Bliv medlem her. 

Alle instruktører og de tre indehavere Daniel, Malte og Alexander ønsker Jer alle velkommen i Horsens Crossfit & Open Gym. Følg med på Facebook

bubble