God service, kvalitet, hurtig reparation og cykelvask hos Østbyens Cykler i Horsens. 

Østbyens Cykler på Sundvej i Horsens er en af de ældste cykelforretninger i byen og med mest erfaring. Indehaver Finn Johansen drev, inden han overtog forretningen i Horsens, cykelforretning i Brædstrup i 13 år. 

Hos Østbyens Cykler på Sundvej i Horsens finder du kun produkter af højeste kvalitet, udvalgt med omhu af indehaver Finn Johansen og hans søn Morten. Det er både når det gælder din nye cykel eller reservedele til din gamle cykel. Altid til de bedste priser og service. 

Det tilbyder Østbyens Cykler
Østbyens Cykler forhandler kvalitetscykler fra Everton, Kildemoes, Bianchi og Puky. Derudover kan du købe din nye cykelhjelm og cykelsko, samt et stort udvalg af tilbehør som låse, kurve, cykelcomputere, lygter, børnestole, smøremidler og pumper mm. Findes det du søger i butikken ikke, kan det skaffes og leveres hurtigt. 

Dag-til-dag reparation og cykelvask
Med beliggenheden på trafikerede Sundvej og med parkering lige udenfor døren, er det let tilgængeligt for kunderne at aflevere cyklen til reparation eller cykelvask. Reparationen af cyklen sker oftest samme dag eller dag-til-dag, det samme med cykelvask, som udføres grundigt i hånden og uden anvendelse af kemikalier. Inkl. opsmøring af kæden koster denne nænsomme behandling af din cykel kun 225,- kr. 

Værkstedet er up-to-date
På værkstedet har Finn og Morten det nyeste værktøj til at servicere, vedligeholde og reparerer din cykel - og er hele tiden updateret på de nyeste trends indenfor reparation og vedligehold gennem deltagelse på kurser og seminarer. Du vil altid modtage en SMS, når din cykel står klar til afhentning. 

Åbningstider i butikken og på værkstedet:
Mandag - fredag kl. 09.00 - 17.30
Lørdag kl. 09.00 - 12.00
Lørdag er værkstedet lukket. 

Velkommen til Østbyens Cykler på Sundvej i Horsens. 


oestbyens_cykler_banner.jpg


Følg med på Facebook

bubble