Carl Edelholt Automobiler er autoriseret KIA forhandler og har et stort udvalg af brugte biler.

Carl Edelholt Automobiler på Bjerrevej i Horsens kan det hele. Salg af nye biler, både til privat og erhverv, brugte biler, værksted, leasing og reservedele.

Hos Carl Edelholt Automobiler er den personlige og nærværende service det vigtigste. Bilsalg,  rådgivning og service i øjenhøjde af et yderst kompetent team i salgs- og reservedelsafdelingen, samt på værkstedet.

Erfaren og kompetent ledelse

Carl Edelholt Automobiler er et gammelt lokalt familieejet firma. Carl Edelholt startede op som Austin-forhandler i 1953 og siden da har firmaet været på familiens hænder. I dag ledes Carl Edelholt Automobiler i det daglige af Lone Edelholt Poulsen og Mogens Vinter Poulsen, der er 3. generation i familiens ejerskab. Leder for værkstedet er Morten Edelholt Poulsen fra 4. generation. Morten søger for, sammen med fire mekanikere den bedste service, reparationer med kvalitet og for den mest optimale løsning.  

I værkstedet har man bl.a. stor erfaring med udbedring af forsikringsskader og hjælper kunden igennem, fra skaden lige er sket, til skadearbejdet er tilendebragt. 

Reservedelslageret styres af Brian Tindbæk. I salgsafdelingen i den flotte butik på Bjerrevej vil du møde Mogens Vinter Poulsen og Søren Vedel.

KIA er kvalitet

Alle ansatte hos Carl Edelholt A/S og KIA Danmark brænder for at gøre alle oplevelser tilfredsstillende. Lige fra designerne, som er travlt beskæftigede med alle detaljer til ingeniørerne, som fintuner bilerne, og medarbejderne på fabrikkerne, der bygger bilerne til KIA-forhandlerne, som hjælper kunderne med at finde præcis den rigtige bil til dem.

KIAs 7 års garanti giver ejerne af en KIA ekstra ro i sindet hvad angår uforudsete udgifter til service og reparation.

 


Følg med på Facebook

bubble