HypnoStreaming

Vægttab Hypnose, psykoterapi og coaching ved Hypnose Horsens

Hypnose Horsens ejes og drives af Mette Aalykke, der blandt andet er certificeret MASTER HYPNOSE TERAPEUT, MASTER NLP TERAPEUT og COACH. Mette kombinerer redskaberne fra sine psykoterapeutiske uddannelser med hypnose.

Hypnose er:

Hypnose er en effektiv psykologisk metode som er anerkendt blandt læger psykologer og forskere. Hypnoseterapi hos en professionel hypnotisør er ofte et godt alternativ til en psykolog.

Hypnoseterapi er en kombination af traditionel psykoterapi og hypnose. I hypnoseterapi indkredses problemet i en samtale hvorefter underbevidsthedens ressourcer aktiveres til at skabe den ønskede forandring. Hypnose er korttidsterapi. Med hypnose vil en del problemer være løst på 2-3 gange.

Hos LivskvalitetsPartner v/ Mette Aalykke er kvaliteten i top.

Mette Aalykke er RAB registreret master hypnoseterapeut. RAB registreringen er sundhedsstyrelsens godkendelse som kun gives de få der kan leve op til de strenge krav. En RAB registrering sikrer kvalitet i uddannelse, god klinikdrift, etik og faglighed i form af krav til løbende efteruddannelse, supervision og egenterapi. Der er kun ca. 12 med denne godkendelse i Jylland og Mette Aalykke fra Horsens er en af disse.

Ud over uddannelser på højeste Master niveau i Hypnose og NLP psykoterapi, har Mette en Pd i psykologi, en børnehypnose uddannelse og meget andet. Læs mere herom på www.HypnoseHorsens.dk

Hypnose hjælper på:

Hypnose kan anvendes til alle problemer der helt eller delvist er psykologisk betingende. En hypnotisør kan bl.a. hjælpe med:

  • Angst
  • Depression
  • Stress
  • Søvnløshed
  • Eksamensangst
  • Rygestop
  • Fobier
  • Børns problemer

Få en gratis Mp3 hypnose.

Ring til Mette på Tlf: 60157366 og få en uforpligtigende snak om hvordan Hypnose kan hjælpe dig.  

Oplys at du har fundet Mette på ”Best Of Horsens” Så får du en Gratis Mp3 Hypnose i webshoppen: www.LivskvalitetsPartner.dk


Følg med på Facebook

bubble