Louis Nielsen - din garanti for tilfredshed.

Louis Nielsen i nye fanstastiske lokaler på Søndergade i Horsens har et stort udvalg af solbriller, briller og kontaktlinser i høj kvalitet til både børn og voksne - og til gode priser.  

Louis Nielsen tilbyder altid faste lave priser. Et yderst kompetent team er din sikkerhed for den bedste rådgivning, service og løsning. I hjertet af butikken findes et hyggeligt venteområde, hvor der serveres kaffespecialiteter og frisk vand. 

Alt muligt hos Louis Nielsen
Når du åbner døren til Louis Nielsen i hjertet af Horsens på Søndergade, er dine muligheder for at forbedre og styrke dit syn mange. Du vil straks føle dig velkommen og i trygge hænder. 

Louis Nielsen udfører digital opmåling af øjnene, fundusfoto, kontaktlinsekontrol- og tilpasning, rådgivning om briller, sundhedstjek af øjnene, synstest på børn når de er over 10 år og trykmåling af øjnene. 

Målsætningen hos Louis Nielsen er at blive din foretrukne optiker og levere briller og kontaktlinser til dig i en god kvalitet til en skarp pris.

Det bedste valg

Hvorfor vælge Louis Nielsen? Det er simpelt – Louis Nielsen tilbyder et bredt sortiment af forskellige tilbud. Hvad enten du bruger briller eller kontaktlinser, lover fagfolkene i butikken dig faste lave priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi er eksperterne

Hos Louis Nielsen vægter vi fagligheden højt. Vores akademi søger løbende for videreuddannelse af vores personale, samt at de bliver opdateret med den nyeste viden og teknologi. Det sikre, at du som kunde får den bedste rådgivning og vejledning omkring dit syn, når du besøger Louis Nielsen. Derfor foretager vi også en komplet undersøgelse af dine øjne, når du får en synstest hos os - vi kalder det KompletSyn.

Over 1000 brillestel

Vidste du, at vi hos Louis Nielsen tilbyder mere end 1000 brillestel i forskellige prisgrupper fra 195 kr. til 1895 kr. Vi er hele tiden på udkig efter de nyeste materialer og trends fra hele verden. Vi sikrer derfor, at du som kunde altid vil kunne finde en stilart, som passer til dig. Udover vores egne mærker, tilbyder vi mere end 400 designerstel. Vælg blandt andet imellem Tommy Hilfiger og Bruuns Bazaar.

Hos Louis Nielsen får du 100% tilfredshedsgaranti.

Velkommen. 

Åbningstider:

Man-Tors 9.00-17.30

Fre 9.00-18.00

Lør 9.00-15.00

Søndag LUKKET

_u2a3541.jpg

Chefoptiker Lise Lønstrup & og butikschef Lars Walther. 


hap2.png


Følg med på Facebook

bubble