Altid let tilgængelighed og god plads hos restaurant Flammen i Horsens. 

Restaurant Flammen er mest kendt for den store velsmagende og populære buffet. Derudover kan Flammen tilbyde masser af plads til store selskaber, konfirmationer, blå mandag, firmaarrangementer og foredrag, samt mad ud af huset og takeaway. 

Restaurant Flammen er beliggende på Høegh Guldbergs Gade i Horsens, tæt på Caripo Biler. Der findes en stor parkeringsplads rundt om bygningen, der gør et besøg let og behageligt. Flammen tilbyder gratis parkering og gode muligheder for offentlig transport til og fra restauranten. 

Den store restaurant er inddelt i mindre områder, der er indrettet hyggeligt og med en intim og dæmpet belyning. Det hele krydres af dæmpede farver og masser af antikviteter i hele restauranten. 

Fra et flammende hjerte.
Flammen i Horsens er taknemmelige for den store opbakning og de mange besøg, hvilket bestyrer Thomas Nielsen gerne vil sætte ord på:

- Det betyder rigtig meget for os. Vi gør meget ud af at give alle en hyggelig oplevelse med god mad og drikke, her i Flammen Horsens. Jeg og hele teamet på Flammen glæder os til at tage imod jer, næste gang I besøger os.

Thomas Nielsen, Restaurant Flammen, Horsens

Se hele menuen her og få lyst til en smagfuld oplevelse. 

Book bord på Restaurant Flammen her. 

flammen-bundbanner.jpg

 

 


Følg med på Facebook

bubble