Lars Reese Fotografi rammer de unikke øjeblikke og gør dem til dine dejlige minder.

Lars Reese Fotografi i centrum af Horsens dækker hele Horsens Kommune, når det handler om privat- og erhvervsfotografering, samt specialist i portrætfotografering.

Indehaver og fotograf Lars Reese har sammen med de veluddannede fotografer tilsammen mere end 30 års erfaring, og du vil altid opnå det præcise og professionelle touch på alle billeder. Du vil være i centrum og altid med fokus på detaljen i billedet. 

Lars Reese Fotografi er eksperter i at ramme og forevige de unikke øjeblikke og minder. 

Konfirmationsfotografering
Konfirmationen er for konfirmanden, forældrene og hele familien et af livets helt store øjeblikke. Et øjeblik, som vi med glæde foreviger for konformanden og for hele familien. 

Vi møder gerne op ved kirken eller på udvalgt lokation for fotograferingen, ligesom det også er muligt i vores fotostudie i hjertet af Horsens. Før fotograferingen gennemgår vi ønsker og stil, så vi foreviger begivenheden bedst muligt. 

Kontakt os for nærmere oplysninger og prisen.

 

Bryllupsfotografering
Vi ønsker brudeparret stort tillykke med den lykkelige begivenhed og tilbyder 3 forskellige mindeværdige fotopakker, alt efter brudeparrets ønsker. Inden fotograferingen gennemgår vi altid brudeparrets ønsker og stil, kort sagt alle detaljer. Det sker på et møde før den store bryllupsdag. 

Kontakt os for nærmere oplysninger og prisen.

Specialist i portrætfotografering
Portrætfotoet er vigtigt for enhver. Vi har specialiseret os i portrætfotoet til familiealbummet, til passet, til virksomheden - ja, til alle formål. Vi fanger det rette glimt i øjet oh smil på læben. 

Kontakt os for nærmere oplysninger og prisen.

Alle andre former for fotografering

Fotograf Lars Reese og de øvrige fotografer tilbyder alle former for fotografering. Udover bryllup- og konfirmationsfotografering gælder det gravid- og babyfotografering, portræt- og produktfotografering mm. 

Kontakt os - vi har evnen til at fange øjeblikket og detaljen. 

Lars Reese Fotografi.

Personligt. Præsentabelt. Professionelt.


Følg med på Facebook

bubble