Kvalitet og service i top hos Danbo Møbler

Hos Danbo Møbler bliver du altid mødt af engagerede medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig, når du mangler en ny seng, et spisebord, massive langborde i eg, garderobeskabe og vel nok byens største udvalg i "byg-selv" sofaer. 

Danbo Møbler er en 46 år gammel frivillig møbelkæde med 10 privatejede butikker fordelt over hele Danmark, og Danbo Møbler i Horsens er én af dem.

Danbo Møbler i Horsens ligger på Vårsøvej, tæt ved BILKA, og drives af Martin Westenholz og hans søster Andrea, det er 4. generation af den gamle, traditionsrige møbelfamilie Westenholz. Martin Westenholz kan således med rette bryste sig af, at have mere end 120 års erfaring med at drive møbelforretning, med sig i sin bagage.

Alle Danbo Møblers møbelbutikker har det samme grundsortiment, men hver forretning sætter sit eget, lokale præg på udvalget. I Horsens finder 2.000 m2 fyldt med møbler og senge, samt tilbehør. 

Kunsten at sove godt - og flot!
Vi kender alle værdien af en god nattesøvn. Hos Danbo Møbler er Britt og Martin alle de bedste rådgivere i dit valg af en ny seng - og dermed sikret en god nattesøvn. Det kræver en komfortabel seng af kvalitet for at vågne veludhvilet, så dagen kan gribes med ny energi, godt humor og friskhed i krop og sind. 

Hos Danbo Møbler finder du altid et stort udvalg af senge, til enhver smag i komfortabilitet, design, farver og pris. Danbo Møbler er eksperter i kontinental senge i alle prisklasser, produceret lokalt og med hurtig levering. 

Prøv en ny seng - besøg Danbo Møblers store sengeafdeling på Vårsøvej 4 i Horsens. 

Tryghed og sikkerhed
Danbo Møbler leverer dine nye møbler i egen bil, det betyder at vi på aftalt tidspunkt kan levere, uden du skal vente derhjemme hele dagen. 

Hos Danbo Møbler møder du de bedste møbelrådgivere, som altid er klar til at servicere dig bedst muligt. Søger du en ny seng, et spisebord, en loungestol eller garderobeskabe, kig indenfor i den flotte butik i Horsens.

Det er vigtigt for Danbo Møbler at give kunderne den bedste rådgivning, tryghed og sikkerhed, når der handles i butikken. Derfor giver Danbo Møbler 24 måneders reklamationsret. 

Åbningstider hos Danbo Møbler er:
Mandag - fredag: kl. 10.00 - 17.30
Lørdag: kl. 10.00 - 15.00
Søndag kl. 11.00 - 15.00

Søger du et nyt møbel i Horsens, så besøg Danbo Møbler på Vårsøvej.  

Danbo Møbler Horsens


Følg med på Facebook

bubble