Kvalitet og service i top hos Danbo Møbler

Hos Danbo Møbler bliver du altid mødt af engagerede medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig, når du mangler en ny seng, spisebord, loungestol eller garderobeskabe.

Danbo Møbler er en 44 år gammel frivillig møbelkæde med 10 privatejede butikker fordelt over hele Danmark, og Danbo Møbler Horsens er én af dem. Danbo Møbler ligger på Vårsøvej, tæt ved BILKA. 

Alle Danbo Møbelbutikker har det samme grundsortiment, men hver forretning sætter sit eget, lokale præg på udvalget. I Horsens finder du ikke mindst et stort møbelsortiment, men også et bredt sortiment indenfor senge og tilbehør. 

Kunsten at sove godt - og flot!

Vi kender alle værdien af en god nattesøvn. Hos Danbo Møbler er Britt Boes den bedste rådgiver i dit valg af seng - og dermed en god nattesøvn. Det kræver en komfortabel seng af kvalitet for at vågne veludhvilet, så dagen kan gribes med ny energi, godt humor og friskhed i krop og sind. 

Hos Danbo Møbler finder du altid et stort udvalg af senge, til enhver smag i komfortabilitet, design, farver og pris. 

Prøv en ny seng - besøg Danbo´s store sengeafdeling på Vårsøvej 4 i Horsens. 

Tryghed og sikkerhed

Hos Danbo i Horsens møder du de bedste møbelrådgivere, som altid er klar til at servicere dig bedst muligt. Søger du en ny seng, et spisebord, en loungestol eller garderobeskabe, kig indenfor i den flotte Danbo butik i Horsens.

Det er vigtigt for Danbo at give kunderne den bedste rådgivning, tryghed og sikkerhed, når der handles i butikken. Derfor giver Danbo i Horsens 24 måneders reklamationsret. 

Åbningstider hos Danbo er:

Mandag - fredag: kl. 10.00 - 17.30
Lørdag: kl. 10.00 - 15.00
Søndag kl. 11.00 - 15.00

Søger du et nyt møbel i Horsens, så besøg Danbo Møbler på Vårsøvej.  


Følg med på Facebook

bubblemedia