Coffea Sentio - vi er Bytorv Horsens.

Coffea Sentio i Bytorv Horsens er et paradis for alle kaffe elskere. Der tilbydes et hav af muligheder som bl.a. iskaffe, matcha latte, bubble tea og boba tea.  

Hos Coffea Sentio i Bytorv Horsens er kvalitet det vigtigste. Alt er produceret på de fineste espresso bønner og med kontrol over hele værdikæden, sikres du altid den bedste kvalitet, aroma og oplevelse fra de nænsomt dyrkede bønner. 

Friskheden er ligeså vigtig som kvaliteten, derfor er kaffen altid frikskværnet og friskbrygget lige inden servering.  

Her finder du alle Coffea Sentios herligheder - klik her.

Kendte kaffetyper – og meget mere
Coffea Sentio har noget for enhver smag og til ethvert tidspunkt på dagen. Americano, Caffe Latte, Chai Latte, Espresso eller en sød Vanilje/Karamel Kaffe. I caféen kan du naturligvis også få en traditionel Earl Grey, Bailey-te, vanilje-te, frugt-te, lækker blød mælke-te eller en skøn bubble tea.

Gør oplevelsen fuldendt og supplér med en lækker snack. Coffea Sentio fører nemlig et dejligt udvalg af snacks, som komplimenterer både kaffe og te perfekt.

Hos Coffea Sentio kan du også købe kaffebønner og selv lave din ynlingskaffe derhejemme. Du finder et bredt udvalg af økologiske bønner fra ækvator kaffe - både til Espresso, stempelkande eller filterkaffe.

Med hensyn til miljøet
Coffea Sentio sikrer, at de brugte råvarer har certifikater, som understøtter et bæredygtigt landbrug og produktion. DEt gælder både i forhold til minimal Co2 udledning og at emballagen kan komposteres uden at skade miljøet. Alle plastkrus er fremstillet af 70% genbrugsmateriale.

Alt under ét tag
Med 30 butikker og spisesteder samlet under ét tag, er Bytorv Horsens en kæmpe gevinst for Horsens og for detailhandlen i midtbyen. Der er altid godt vejr og vindstille - det er de bedste forudsætninger for en dejlig shopping oplevelse. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i stueplan hos Coffea Sentio. 

Åbningstider i Coffea Sentio
Mandag – torsdag 10.00 – 18.00
Fredag 10.00 - 19.00
Lørdag 10.00 - 16.00
Første søndag i måneden 11.00 -15.00

Let tilgængelig P-forhold i Bytorv Horsens
Bytorv Horsens har en parkeringskælder med plads til 150 biler.

Adressen til P-husets indgang er Løvenørnsgade 4-6, 8700 Horsens.

Åbningstider i P-kælderen:
Mandag – Fredag 7.00 – 22.00
Lørdag 9.00 – 22.00
Søndag 10..00 – 22.00

Alle veje fører til Bytorv Horsens i hjertet af Horsens.
Besøg Bytorv Horsens her.

coffea-sentio-kaffe-boenner.png


Følg med på Facebook

bubble