Estate Horsens - Michael Jessen lever af glade kunder.

Beliggenheden på trafikerede Strandkærvej giver massiv kundeaktivitet og sikrer derved kundens bolig optimal eksponering. Stemningen og følelsen af tryghed mærkes klart hos Estate Horsens - Michael Jessen og hos de kompetente og lokalkendte ansatte.  

Den 1. juni 2017 åbnede Estate Horsens - Michael Jessen og selvom virksomheden er forholdsvis ny, ligger der mange års erfaring hos de ansatte. Med denne erfaring, ved indehaver Michael Jessen og de ansatte, hvad der skal til for at sælge din bolig.

Estate Horsens - Michael Jessen kalder sig indfødte horsensianere og har derfor et bredt lokalkendskab. For Michael og hele teamet handler det om at give kunden den bedste oplevelse, hvad enten det er køb eller salg.

Estate Horsens - Michael Jessen sikrer kunden høj kvalitet gennem hele forløbet, uanset om det handler om salg af kundens villa, eller kunden skal købe sin første ejerlejlighed. De ansatte er i øjenhøjde med kunderne og skræddersyr altid sagsforløbet præcis efter kundens ønsker. 

Estate Horsens - Michael Jessen lever af glade kunder og derfor vil kunden aldrig blot være et "sagsnummer" i mængden. 

Hos Estate Horsens - Michael Jessen får kunden sin egen personlige ejendomsmægler, som er den faste kontakt gennem hele forløbet. 

Alle er altid velkommen til at besøge den nye, moderne og velindrettede butik på Strandkærvej i Horsens, og mens der tales boligdrømme over en kop frisk kaffe, kan børnene lege i lokalets store legeværelse. 

Der er selvfølgelig parkering lige ved døren.

Det kompetente team bag Estate Horsens - Michael Jessen glæder sig til at byde kunderne velkommen.

Michael Jessen, Helle Algren, Martin Gertz Knøsgaard & Henriette Gammelby

Om Estate

Estate er en landsdækkende kæde af selvstændige og kompetente ejendomsmæglere. Alle har et stort lokalkendskab og en stærk faglig indsigt i de mange processer, der er forbundet med køb og salg af bolig. Estate er det sikre valg for dig, der ønsker et trygt og effektivt boligsalg.

Vores forretninger er funderet på gensidig, personlig tillid. Vi lover aldrig mere, end vi ved, vi kan holde. Til gengæld holder vi ofte mere, end vi har lovet - dette sikrer dig overblik, tryghed og tilfredshed gennem hele forløbet i en ejendomshandel.

Se her et udvalg af skønne boliger her.

Kontakt til de ansatte hos Estate Horsens - Michael Jessen:

faelles_estate_nyt-nyt.jpg


Følg med på Facebook

bubble