Sov bag tremmer

Kunne du tænke dig en anderledes oplevelse? Så tag en nat på SleepIn FÆNGSLET.

SleepIn FÆNGSLET er et unikt overnatningssted med stof til eftertanke. Her har besøgende mulighed for at tilbringe en nat bag tremmer. Målet er at skabe en sammenhængende autentisk oplevelse, der følger vores gæster, så snart de bevæger sig ind af den store grønne port. Dette er gældende for både den almene museumsgæst, for de mange konferencegæster såvel som for en skoleklasse på tur.

SleepIn FÆNGSLET ligger i den gamle sygeafdeling. Bygningen er blevet grundigt restaureret, så den nu opfylder kravene for, at kunne huse frivilligt overnattende gæster. Autenticiteten er dog ikke til at tage fejl af. Et eksempel herpå er den gamle radio i cellerne, som stadig virker, og graffiti, der ligeledes stadig er at finde rundt omkring på væggene i både SleepIn samt FÆNGSLET. Som overnattende i SleepIn er det oplagt at kombinere det med et besøg på Fængselsmuseet.

SleepIn FÆNGSLET rummer i alt 50 sengepladser fordelt på 22 værelser med plads fra 1-4 pers. i hver celle. Bad og toilet findes på gangene.

Stedet drives som en socioøkonomisk virksomhed og er med til at understøtte de mange andre aktiviteter på fængselsgrunden.

En overnatning i SleepIn FÆNGSLET kryber med garanti ind under huden og rykker én tættere på fortiden.
Der er kørestolsadgang til SleepIn FÆNGSLET og 2 x 2 pers. kørestolsvenlige værelser samt handicaptoilet/badfaciliteter.

BOOK din SleepIn i FÆNGSLET HER


Følg med på Facebook

bubble