Horsens Kommune - din nye kommune?

Horsens Kommune er en stærk vækstkommune midt i det østjyske vækstbånd. Ifølge Danmarks Statistik er Horsens Kommune blandt de tre hurtigst voksende kommuner i Danmark frem mod år 2040 – med en forventet befolkningstilvækst på 27,9 pct.

Væksten i antallet af borgere skaber dynamik i lokalsamfundet og udgør et markant potentiale for at tiltrække flere virksomheder og uddannelser til Horsens Kommune.

Horsens Kommune er en særlig attraktiv bosætningkommune for børnefamilier. Tilflyttere til Horsens foretrækker i sær byen på grund af de strukturelle forhold og byens geografiske placering, nærheden til arbejde og uddannelse samt de yderst attraktive boligpriser.

I Horsens er der pasningsgaranti og folkeskolerne prioriteres højt. Samtidig får I meget for pengene i Horsens-området. Det gælder både, hvis I leder efter hus med have - og hvis I bygger selv i et af nybyggerkvartererne rundt om i kommunen.

Flyt i hus med egen have

Uanset om I trives bedst i byen, hvor alt er tæt på, eller I drømmer om at bo under åben himmel, omgivet af smuk natur i en hyggelig landsby, er der mange muligheder i Horsens Kommune. Til priser, der er til at komme i nærheden af.

Nogle vælger en af de gamle murermestervillaer eller et hyggeligt byhus tæt på centrum. Andre finder en god byggegrund og designer selv rammerne for deres nye hverdag i et af de mange nybyggerkvarterer i Horsens. Eller for eksempel i det lille velfungerende lokalsamfund Nim, der ligger vest for Horsens by, 10 minutters kørsel fra motorvejen.

Byggegrunde i Horsens Kommune

Her kan du læse mere om de byggegrunde der udbydes af Horsens Kommune.

Sdr. Vissing - Sdr. Vissing er et trygt, lille lokalsamfund med godt 450 indbyggere. Der er busforbindelser til både Brædstrup og Skanderborg.

Brædstrup - Byen har godt 3500 indbyggere. Der er et bredt mix af butikker og en aktiv dagligvarehandel med Fakta, Netto, SuperBest, SuperBrugsen, Plus og Rema 1000.

Ring Sø Park Brædstrup - Ring Sø Park er smukt beliggende i den skønne natur i Brædstrup og med smuk udsigt over Ring Sø.

Nim - Nim har godt 850 indbyggere. Af disse er ca. 150 tilflyttere, der er kommet til indenfor de seneste 4-6 år. Nim har en del mindre håndværksvirksomheder og en Kwik Spar minimarked.

Egeparken - Lokalområdet Egebjerg har gennem de seneste 4-6 år haft et stort og varieret udvalg af attraktive grunde og bo-muligheder. Faktorer der har trukket mange nye tilflyttere til området og medvirket til øget interessen for at bo netop her.

Søvind - Søvind er en meget initiativrig landsby med godt 1500 indbyggere. Skolen, børnehaven, plejehjemmet og Søvind mejeri er de største, lokale arbejdspladser. Søvind har desuden et spirende iværksættermiljø, og der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Dagli’brugsen.

Stensballe - Galgehøj ligger i en meget attraktiv bydel af Horsens. Denne del af Galgehøj er kommunal. De 2 øvrige etaper der har været til salg på Galgehøj er private og solgt meget hurtigt. Gennem de seneste 4-6 år har et stort udvalg af attraktive grunde trukket rigtig mange nye tilflyttere til. Byggeaktiviteten har været meget høj, og området påkalder sig interesse med sine forskellige, arkitektoniske udtryk. Der er mange børnefamilier og god aktivitet i området.

Anne Cathrines Have - Anne Cathrines Have ligger i ”sygehuskvarteret” – en meget attraktiv bydel af Horsens. Området er tæt på bymidten og byparken Lunden med musikscene, by- og Kunstmuseum.

Andreas Flensborgs Have - ”Andreas Flensborgs Have” er beliggende helt bynært – i hjertet af Horsens. Andreas Flensborgs Have er omtrent nabo til Casa Arena og Forum Horsens. Blot 500 m nord for Andreas Flensborgs Have ligger Nørrestrand – et stort vådområde og fuglereservat med mange rekreative muligheder. Fra Andreas Flensborgs Have er der kun godt 1 km lystbådehavnen og den friske luft ved Horsens Fjord. Andreas Flensborgs Have er i det hele taget en udstykning, der er tæt på alting.

Hyldeblomsten Østerhåb/Torsted - Hyldeblomsten er én af 5 store udstykninger, der tilsammen udgør hele området Østerhåb/Torsted. Gennem de seneste 4-6 år har et stort udvalg af attraktive grunde trukket rigtig mange nye tilflyttere til. Omridset af et nyt, stort boligområde med mange luftige, grønne korridorer er således tydeligt idag. Der er mange børnefamilier og god aktivitet i området. Og altså stadig gode grunde til salg.

Brombærhegnet Østerhåb/Torsted - Brombærhegnet er en anden af 5 store udstykninger, der tilsammen udgør hele området Østerhåb/Torsted. 

Hvidtjørnen Østerhåb/Torsted - Hvidtjørnen er endnu en af 5 store udstykninger, der tilsammen udgør hele området Østerhåb/Torsted.

Mirabelhegnet Østerhåb/Torsted - Mirabellehegnet er den nyeste og højest beliggende af de i alt 5 store udstykninger, der tilsammen udgør hele området Østerhåb/Torsted.

Bygvej/Havrevej Hatting - Byen har godt 2000 indbyggere. Her er et godt sammenhold og et aktivt foreningsliv, bl.a. udgiver byen sit eget blad – Hatting Bladet 4 gange årligt. Hatting bladet er også et website med overblik og informationer om stort set alle facetter af livet I Hatting. Her er en SuperBrugsen, en række større og mindre håndværksfirmaer og enkelte større produktionsvirksomheder, eks. Hatting Brød

Peter Dansvej Hatting - Hatting ligger omgivet af skov og marker med kun ca. 6,5 km til Horsens midtby. Der er flere tilkørselsmuligheder til E45, der ligger i umiddelbar nærhed.

Billes Have, Bygholm Bakker - Billes Have er en del af et større naturområde med sø, grønne korridorer og skøn natur og skov. E45 med afkørsel Horsens Vest befinder sig ca. 2 km fra Billes Have.

Ring Sø Park, Brædstrup - Ring Sø Park er smukt beliggende ved Ring Sø. Fantastisk udsigt over grønne arealer og ikke mindst Ring Sø. Der er etableret en sti rundt om Ring Sø - ligesom der i det øvrige smukke naturområde er etableret mange andre stier. Så der er basis for mange gå-ture i den skønne natur. 

Overvejer du at flytte til Horsens? Læs mere om dine nye muligheder her.

Er du nytilflytter? Læs om velkomstarrangementer her.

Bosætning Horsens


Besøg website
bubble