Butik Petit flytter den 2. februar fra Torvet og ind i Bytorv Horsens. 

Butik Petit præsenterer i sit hyggelige baby- og børneunivers på Torvet i Horsens alt til piger, drenge, babytilbehør, fodtøj og bøger.

Det er vigtigt for butiksindehaver Anna Skovgaard, at kvaliteten altid er høj, designet er unikt og komfortablet, samt med en stor bevægelsesfrihed.

Butik Petit forhandler udelukkende kvalitetsbrands som FLIINK, Hust & Claire, MarMar Copenhagen, MP Denmark, Petit Piao, SmallStuff og Wheat, samt bogforlaget Mais + Co. På vej er The New Siblings - glæd dig. 

Butik Petit består af den fysiske butik pt. på Torvet og en webshop, der udlever drømmen om også online at tilbyde et attraktivt baby- og børneunivers. 

Butik Petit pakker webordrer HVER dag, også søn- og helligdage. Hver eneste ordre værdsættes og stræbes efter at du modtager din bestilling hurtigst muligt. Fragtfri levering ved køb for mere end 399 kr. Klik her. 

Servicemeddelelse
Vil du med på en spændende rejse? Butik Petit flytter den 1. februar ind i stueetagen i Bytorv Horsens. Besøg os frem til den 31. januar på Torvet og fra den 1. februar i Bytorv Horsens. Rejsen slutter med indflytning som nabo til Huset No.10 i Jessensgade, det sker den 1. april. Følg med på BEST OF Horsens og Butik Petit på Facebook og Instagram. 

Her finder du Butik Petit: 
Torvet 16 frem til den 31. januar.
Bytorv Horsens Søndergade 14 fra den 2. februar.
Jessensgade 10 fra den 27. april (GRAND OPENING og 4 års fødselsdag)

Åbningstider:
Mandag-fredag 10.00 - 17.00
Lørdag 10.00 - 15.00 
1. søndag i måneden 10.00 - 14.00 eller efter aftale.

Der er mange spændende ting og nyheder i vente fra Butik Petit!  

butik-petit-cover-1.jpg

butik-petit-cover-boegerjpg.png

 


Følg med på Facebook

bubble