Stenkjær byder naturen indenfor i boligen og virksomheden.

Partner og stenhugger Jens Chr. Stenkjær Laursen og partner Rasmus Winther har specialiseret sig i unikke designbordplader fra naturen. 

Stenkjær er en stenhugger- og tømrervirksomhed med firmadomicil på Bjerrevej i Horsens. Stenkjær sælger og leverer unikke designbordplader og overflader til de kvalitetsbevidste, der elsker at gøre meget over det sædvanlige. Alt indenfor køkken bordplader og natur bordplader, der løfter hele oplevelsen i hjemmet. 

Stor viden om natursten
Stenkjær er specialiseret i at skabe skræddersyede og individuelle løsninger for kunder – i både store og små skalaer. Stenkjær´s viden om bordplader i sten og bordplader i marmor går hele seks generationer tilbage og med stærke familiebånd til Tyrsted stenhuggeri, har stenhugger Jens Chr. Stenkjær Laursen stor erfaring inden for alle stentyper.

Udvalget hos Stenkjær er varieret og stort. Derfor kan Stenkjær garantere, at du altid kan finde netop den variant, der passer bedst til familiens drømmeprojekt.

Stenkjær er også en tømrervirksomhed, som altid parat med hjælp, assistance og god service indenfor bygge- og renoveringsopgaver. 

Jens Chr. Stenkjær Laursen og Rasmus Winther står bag Stenkjær. 
Velkommen. 

stenkjaer-partnerejpg.png

Stenkjær Erhverv

Tekst tilføjes her

www.stenkjaer.dk Følg med på Facebook

bubble