Besøg Danmarks største genbrugsbutik

Blå Kors Genbrugscenter på Vejlevej i Horsens er Danmarks største og en ud en af 58 genbrugsbutikker i Danmark. Et imponerende syn venter i det 6.800 m2 kæmpe store genbrugscenter.

Blå Kors Genbrug i Horsens er blandt byens største tøjbutikker. Den store butik har godt 6000 romaner og krimier til ca. 15 kr. pr. stk. Genbrugsbutikken har også rigtigt meget andet, som du absolut må komme ud og se.

Hos Blå Kors i Horsens er genbrug og genanvendelse i højsædet. Giv det du ikke selv kan bruge til os. Butikken omsætter dine ting til glæde for udsatte og svage i Danmark.

Blå Kors Genbrug Horsens, Vejlevej 10, 8700 Horsens, åben ma-fr 10-17 og lør 10-14.

I vores 5.00 m2 store butik kan du finde næsten alt. Udvalget er stort, sæt derfor god tid af til dit besøg, hvis du gerne vil nå hele vejen rundt i butikken.

I underetagen finder du blandt andet møbler, isenkram, køkkengrej, lamper, elektronik, antik, malerier, spil og en hel afdeling med musik og film.

På 1. sal finder du en tøjafdeling for den modebevidste kvinde/mand. Du kan blive klædt på fra inderst til yderst, hvis du tager turen hele vejen rundt på 1. sal, hvor du ud over tøj vil møde lingeri, accessoires, sko, tasker, strømper og en hel afdeling med selskabstøj. Du finder også en stor spændende afdeling med børnetøj, legetøj og babyudstyr, en bogafdeling samt en café på 1. sal.

Blå Kors Genbrug er kun bemandet med frivillig arbejdskraft. Formålet er at kunne indsamle midler nok til at støtte nationale projekter som at hjælpe de 122.000 børn i Danmark, der vokser op i familier, der er præget af alkoholmisbrug.

For at hjælpe så mange socialt udsatte som muligt, har vi brug for din hjælp. Vi tager meget gerne imod de ting, som du ikke længere har brug for. Mindre genstande kan afleveres i receptionen, mens større ting kan afhentes ved at ringe på 7578 1818.

Ved at give ting til os, støtter du genbrug og genanvendelse 100 %.

Vi glæder os til dit besøg i butikken.

Det er faktisk ret simpelt. Så tænk på os, næste gang du skal skille dig af med noget.


Har du lyst til at høre mere om Blå Kors og blive frivillig - se her.

Har du gamle ting, tøj og møbler mm. giv det til Blå Kors - se her.

Besøg Blå Kors webshop her.

bkbannerbillede1.png

 


Følg med på Facebook

bubble