GF Forsikring - overskud til dig og Horsens.

GF Forsikring i Horsens på Vejlevej er grundlagt af kunderne og tilbyder både privat- og erhvervsforsikringer med fokus på tillid og tryghed.

Ideen om gruppeforsikring, som bogstaverne ”GF” står for, opstod som en folkebevægelse, hvor folk gik sammen i grupper i protest mod tidens stigende forsikringspræmier. For stifterne var det lokale medlemsejerskab afgørende. Og sådan er det fortsat.


Saml dine forsikringer hos os

Vi har i dag også erhvervsforsikringer, så du nu både kan få dine private forsikringer og forsikre din virksomhed eller dit nedlagte landbrug hos os.

Overskud til hinanden

Vores formål er at skabe ”overskud til hinanden”. Hos GF Forsikring har vi ingen aktionærer, vi skal tjene penge til. I stedet bygger vi på en enkel og bæredygtig forretningsmodel, der handler om at sikre hinanden gode forsikringer til fornuftige priser - og hvor et overskud deles af kunderne.

I GF gælder det solidariske princip. Derfor får du også del i overskuddet, selvom du har haft en skade i årets løb. Til gengæld varierer overskuddet, afhængig af hvor mange og hvor dyre skader der har været.

Det startede med bilforsikring, og siden er alle andre forsikringer også kommet med i overskudsdelingen. Gennem årene har kundernes fornuftige adfærd medvirket til, at vi har kunnet sende mere end 3 mia. kroner retur til dig og de øvrige GF-kunder.

Vi er tæt på dig

GF Horsens er synlige og en aktiv del af lokalsamfundet. Vi har til huse på Vejlevej, hvor vi sidder klar til at betjene dig personligt – på kontoret eller i telefonen, på mail eller chat. Og foretrækker du at få besøg af en assurandør, kommer vi også gerne ud til dig.

Medlemsindflydelse

Forsikring hviler på et demokratisk fundament af lokale foreninger, tæt på den enkelte forsikringstager. GF Horsens er en selvstændig erhvervsdrivende forening, som har aktier i GF Forsikring a/s. Som medlem har du stemmeret til klubbens generalforsamling og kan vælges til klubbestyrelsen. Vi er et uafhængigt og solidt dansk forsikringsselskab.

Daglig fokus på din tilfredshed

Uanset om du er privat-, landbo- eller erhvervskunde, arbejder vi hver dag for at gøre kundeoplevelsen endnu bedre. De mange gode anmeldelser på TrustPilot bekræfter os i, at kunderne vurderer, at vi gør det godt. Baseret på mere end 5.000 anmeldelser opnåede vi i 2018 en Trustscore på 9,3 på en 10-punktsskala. Og vi vil gøre alt for at fastholde den høje placering med tilfredse kunder og glade medarbejdere.


Vi har fire kundeløfter:
1) Du får del i overskuddet.
2) Du oplever, at vi er lokalt til stede.
3) Du oplever en nærværende og personlig rådgivning.
4) Du får lyst til at anbefale os til andre.

gf52942914_1189648794530368_5381713606662422528_o.jpg


Følg med på Facebook

bubble