Et centralt autoværksted, der udfører seriøst arbejde!

Hos Alrøvej Auto finder du en flok engagerede mekanikere, som altid står klar til at arbejde hårdt og seriøst, for at tilfredsstille sine kunder. 

Med sin centrale beliggenhed i Horsens midtby, har autoværkstedet et stort opland og mange faste, tilfredse kunder. Alrøvej Auto arbejder dagligt på at optimere både kundens og mekanikerens hverdag, så når du træder ind på værkstedet møder du sandsynligvis en hårdtarbejdende stilhed, som bevidner at mekanikeren altid arbejder koncentreret og effektivitet på din bil. 

Alrøvej Auto i Horsens vægter altid tillid og ekspertise højt og har kunden med hele vejen. En medarbejder hos Alrøvej Auto kræves der en del af, fordi en mekaniker, der er villig til at lære hele livet og som kan tage imod konstruktiv kritik, er en god mekaniker.

Alle medarbejdere er uddannede og under konstant efteruddannelse, når muligheden er der. Alrøvej Auto uddanner derudover også lærlinge, som ofte ser deres karrierestart som mekaniker. Alrøvej Auto er helt overordnet set meget engagerede og interesserede for mekanikerfaget, og er stolte af arbejdet som teknikere. 

Alrøvej Auto yder bl.a.

  • Serviceeftersyn og "klar til syn"
  • Autoreparationer af alle mærker - speciale i Peugeot
  • Forsikringssager
  • Elektriske reparationer
  • Elektrisk fejlfinding

Lånebil

Når din bil er på værksted hos Alrøvej Auto, har du mulighed for at låne en kundebil.
Pris: kr. 125,- pr. gang + brændstof til eget forbrug. 
I forbindelse med forsikringssager, er lånebil gratis. 

Kontakt en mekaniker og få et gratis uforpligtende tilbud

Alrøvej Auto har altid tid til at hjælpe dig og din bil. Skulle du ikke have mulighed for at komme forbi, så ring på 75 62 78 27 eller send en mail.

Et autoværksted uden sammenligning.

alroe_auto_best-of-horsens_bundbanner.png

alroe_auto_best-of-horsens_kontaktjpg.png


Følg med på Facebook

bubble