Jessen Hairstyle - hår og skønhed i de smukkeste omgivelser ved Godsbanepladsen.

Indehaver Mette Jessen åbnede i 2015 hår- og skønhedsalon Jessen Hairstyle i Horsens på den unikke beliggenhed ved Godsbanepladsen, Rørfabrikken og Bastian, hvor den nye Campus flytter til. 

Mette Jessen har i mange år drevet Jessen Hairstyle i Vejle og fik i marts 2015 lyst til også at åbne en salon i Horsens. 

Jessens Hairstyle er en eksklusiv skønhedsklinik, der tilbyder et bredt udvalg af behandlinger indenfor hår- og hudpleje, samt Lash Lift og Single Lash Extensions. Alle er velkomne til at få en ekstraordinær og anderledes oplevelse i smukke omgivelser. 

Klipning af børn, drenge, piger, mand og kvinde. Makeup til hverdagen og fest. Ansigtsbehandlinger. Skøn- og hudpleje af enhver art, samt at gøre håret klar til festen eller brylluppet. 

Jessen Hairstyle anvender produkter fra La Biosthetique Paris som er et eksklusivt brand, der tilbyder alt indenfor skønhedspleje.

La Biosthetique er specialiseret i hovedbunds pleje, og tilbyder nogle fantatiske produkter til hår- og hud/kropspleje samt makeup.

Book tid her.


teamjessen.png


Følg med på Facebook

bubble