Find dit nye køkken hos Kvik i Horsens

Besøg Kvik´s flotte butik i Horsens og bliv inspireret til et fedt køkken, bad eller garderobe til overraskende lave priser. Dansk design, høj kvalitet og god service.

I næsten 30 år har Kvik leveret dansk design til lave priser. Kvik revolutionerede køkkenbranchen med innovativt design, hurtig levering og overraskende lave priser.

Det koncept fastholdes og udvikles fortsat. Kvik Horsens producerer designkøkkener til meget lave priser. Nytænkning hos Kvik har gennem tiderne ført til introduktion af en lang række innovative tanker, der har inspireret mange kunder – og kollegaer.

Udfordret vanetænkning
Kvik har altid udfordret vanetænkning. For eksempel på måden et køkken præsenteres og sælges på, samt gode idéer til indretning og funktionalitet.

Kvik lever op til sit navn ved at levere hurtigt, i den bedste kvalitet og lige efter kundens og familiens drømme og ønsker.

I Kvik Horsens glæder vores køkkenkonsulenter sig til at tyde dine drømme og omsætte dem til inspiration, funktion og indretning og vise dig alle mulighederne i form af visualiseringer af dit nye køkken, dit nye badeværelse eller din nye garderobe.

Velkommen hos Kvik i Horsens.

Ben Kjems & David Madsen

Book et møde med Kvik Horsens her.

 

duobendavid.png

 

"Vil du også gerne have dit drømmekøkken skal være det fedeste rum i dit hjem? Så kom ind forbi os og få designet dit drømmekøkken til en overraskende lav pris". 

Ben Kjems & David Madsen


Følg med på Facebook

bubble