Attech Computer

Din leverandør af den sidste nye teknologi

Hos Attech Computer finder du et  stort udvalg indenfor it og computere

Attech Computer med hovedsæde i Horsens er for mange både private og erhvervsvirksomheder den foretrukne leverandør af IT-løsninger, kontormaskiner, fladskærms-TV, service og support.

Vi tilbyder et kæmpe udvalg af produkter, tilbehør og services inden for IT-området – et område der i dag også rummer hvad vi kalder ”Digital Home Living”, herunder digital-TV, mediecentre og ”Det nye TV-signal”.
Vi tilbyder også en række internetbaserede ydelser såsom Attech Fjernbackup og Attech SPAM Firewall - produkter der gør hverdagen nemmere.

Vi står altid til rådighed for vore kunder med hjælp og vejledning - uanset om det drejer sig om anskaffelse af udstyr, opgradering, service eller levering af en totalløsning. Vi har kompetente uddannede medarbejdere, veltrimmede lokaler og central beliggenhed med gode parkeringsmuligheder og servicebiler, der altid er klar til udrykning.

Eget værksted / serviceafdeling
For mange mennesker er installation af IT & forbrugerelektronik et sandt mareridt, når man ser det hav af ledninger, tilbehør og installations-CD'ere, der normalt følger med. Det er der dog ingen grund til at fortvivle over. Attech Computer har velkvalificerede og uddannede teknikere parate til at betjene kunderne på serviceværkstedet, men har også mulighed for at hjælpe med installation eller fejlretning ude hos kunden eller foretage fjernsupport via Internettet. Se yderligere information om mulighederne på vores hjemmeside.

God rådgivning og optimale løsninger
Lige fra firmaets start har det været vigtigt for indehaver Thomas Lassen at kunne tilbyde komplette kvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser. Den rigtige rådgivning og vejledning er en vigtig parameter når det drejer sig om at udnytte de teknologiske muligheder. Vi søger således hele tiden at være på forkant med udviklingen og ser det som vores fornemste opgave at levere individuelt tilpassede kvalitetsløsninger, der svarer til vore kunders behov.

Kom ind i butikken og find den sidste nye teknologi...

bubble