Borre Knob, tidligere Schur Conference Center - Det lille sted med de store oplevelser

Få en oplevelse ud over det sædvanlige i smukke og naturfyldte omgivelser. Her på centeret er vores kerneværdi, at kunden altid skal føle sig velkommen.

Borre Knob ligger 15 km. fra centrum og lige ud til Horsens fjord. Her danner vores smukke omgivelser en unik ramme om dit møde, kursus, selskab eller andre arrangementer.

Konference

Vi har specialiseret os i, at tilpasse os kundernes behov, så man altid er i tæt personlig kontakt med vores booking. På den måde kan vi garantere, at dit arrangement bliver netop som du ønsker det. Vi råder over 3 plenumlokaler og 4 grupperum med en kapacitet på 5-70 personer. Vores konferencelokaler er lyse med udsigt over Horsens fjord. Samt vi har det nyeste indenfor AV-udstyr og gratis trådløst internet.

Selskab

Ønsker du fx at holde fødselsdag, konfirmation eller bryllup kan vi også klare dette. Vi er eksperter i, at tilpasse dit arrangement til netop dine behov. Der er rig mulighed for overnatning, inkl. en lækker morgenmadsbuffet dagen efter.

Overnatning

Vi råder over 26 ny-renoverede værelser, som alle er lyse og indbydende. Alle er med eget toilet og bad, hårtørrer, tv, samt gratis E-avis.

Der er også mulighed for, at bestille overnatning både med eller uden morgenmad i udvalgte perioder, til favorable priser.

Aktiviteter

Borre Knob er et centralt udgangspunkt til mange turistattraktioner både på Fyn samt Jylland.

Vi kan være behjælpelige med at arrangere teambuilding i anderledes rammer. Vi har gode samarbejdspartnere og kun fantasien sætter grænser.

Samtidig har vi et samarbejde med Hedensted golfklub og Stensballegaard golf og tilbyder derfor også golfophold.

torvepladser/bk_arrangementer_a4-flyer.jpg

Vi tænker før vi taler - vi holder hvad vi lover - vi følger tingene til dørs - familieskabet gælder kunden.

 

bubble