Køkken, bad og interiør fra Multiform & JKE i Horsens 

Kvalitet, design og god stemning hos FEINHAUS i Horsens

Køkkenbutikken FEINHAUS rummer de nyeste trends og tendenser indenfor køkken, bad og garderober. Du vil opleve en inspirerende, stemningsfyldt og æstetisk butik, når du træder ind af dørene på Ove Jensens Allé i Horsens. Du er altid meget velkommen til at kigge forbi til en god kop kaffe og se de nyeste udstilinger med gennemtænkte detaljer og praktiske løsninger, som viser, hvordan vi kan skabe en løsning, der matcher dine drømme og krav til hverdagen.

I butikken kan du føle og fornemme de udvalgte materialer og sammensætninger, og du vil få den nødvendige rådgivning af butikkens veluddannede personale, som lever af at sammensætte løsninger, der fungerer for øjet og i praksis. Bliv inspireret her

"Køkkenet er et leverum, familiens naturlige midtpunkt."
                                                                                   FEINHAUS

Æstetik og praktik i perfekt balance

FEINHAUS har mere end 20 års erfaring i at skabe løsninger indenfor køkken, bad og garderobe – og personalet gør sig umage ned til mindste detalje, lige fra de første tegninger og helt frem til selve monteringen hos dig. FEINHAUS ansér sine kunder som mennesker, der skal modtage den idéelle sparring og rådgivning til at skabe det perfekte leverum: et rum, som afspejler livet og personligheden indenfor husets fire vægge. Personalet sætter derfor en stor ære i at lære dig at kende, så de er sikre på, at den løsning, der tegnes, vil matche dig. 

FEINHAUS leverer og monterer i hele verden, og løsningerne er at finde i hjem fra Horsens og Hovedgård til Mallorca, Piemonte og Los Angeles.

FEINHAUS anvender kun egne faste montører med flere års erfaring. Dermed har du en garanti for, at din løsning bliver monteret efter de højeste standarder - og montørerne slipper dig først, når alle parter er 110 % tilfredse med resultatet. Hos FEINHAUS har du mulighed for at trække en rød tråd mellem et nyt badeværelse, et nyt køkken samt en ny garderobe. Fx har mange af køkkenelementerne et tilsvarende badeværelseselement, og på den måde vil dit hjem kunne emme af designmæssigt overskud i hverdagen og give en sammenhæng i indretningen på tværs af dets forskellige rum.

Eksperter i Multiform & JKE

FEINHAUS udvælger meget nøje deres leverandører og samarbejdspartnere, så de altid kan garantere dig de bedste løsninger af den højeste kvalitet. FEINHAUS er stolte af deres håndværk og kan med mange års samarbejde med Multiform og JKE kalde sig eksperter på området. 

Mere end 13 år med Multiform

Multiform handler om kompromisløst design, fremsynet funktionalitet, snedkerkvalitet og udsøgte materialer. Hos Multiform er der ikke lagervarer. Alt bliver udformet, så det passer til dit hjem og din stil. Du får skabe, skuffer og bordplader i præcis den bredde, højde og dybde, der passer til din bolig og dine behov. Hvis du vælger at investere i Multiform, er det din garanti for et produkt, der holder i flere generationer.

Danmarks største sortiment med JKE

Med JKE har FEINHAUS Danmarks største sortiment, og derfor kan de tegne og skabe køkkener i flere forskellige prisklasser. JKE er altid med på de seneste trends og de nyeste innovative løsninger. Selvom prisen er fornuftig, får du naturligvis stadig alle fordelene: den samme solide kvalitet, høj faglig rådgivning, levering til din adresse og et køkken, der er færdigsamlet på fabrikken i Nordjylland. Lad dig overraske over den gode kvalitet og de mange muligheder for at skabe et individuelt køkken.

Mere FEINHAUS

FEINHAUS afholder jævnligt kundeaftener, hvor anerkendte kokke fremtryller lækre retter i butikkens køkkener. Du har også mulighed for selv at kokkerere, når der afholdes kokkeskole. Her vil du hurtigt kunne mærke, hvilken forskel de små detaljer i køkkenet gør, når du skal lave mad. Tilmeld dig FEINHAUS' nyhedsbrev og hold dig opdateret på fremtidige arrangementer. Tilmeld her

Der skiftes løbende ud i udstillingerne i butikken, hvilket giver dig en mulighed for at gøre en virkelig god handel. På hjemmesiden kan du se eksempler på nogle af deres udstillingsmodeller. Hvis du ikke har mulighed for at komme ned butikken indenfor den normale åbningstid, er du altid velkommen til at ringe og aftale et andet tidspunkt. FEINHAUS holder gerne åbent, når det passer dig.

 

 


Følg med på Facebook

bubble