Kosan Gascenter Syd- & Østjylland i Horsens - din miljøvenlige varme- og energikilde om vinteren

Kosan Gascenter Syd-& Østjylland i Horsens er en del af Nordens førende leverandører af gas. I Danmark er Kosan Gas markedsleder af gas i flasker. I Horsens er Kosan Gas Syd- & Østjylland de bedste.

Kosan Gas Danmark har rødderne dybt forankret i den Nordiske gashistorie. I 90 år har Kosan Gas leveret gas til virksomheder og private forbruger.

Med engagement i hele Norden og mere end 1.500 forhandlere af flaskegas i Danmark, herunder Kosan Gas Syd- & Østjylland i Horsens, sikrer Kosan Gas hurtig og pålidelig gaslevering til flere end 5.000 nordiske erhvervs- og industrikunder og private forbrugere. 

Udvikling, miljø og sikkerhed
Kosan Gas Syd- & Østjylland er en moderne og fremtidsorienteret virksomhed. Medarbejderne er erfarne specialister med fokus på udvikling, miljø og sikkerhed.

- Vi lægger stor vægt på et højt serviceniveau og kvalificeret rådgivning. For vores kunder betyder det gasprodukter og løsninger af høj kvalitet - tilpasset kundens behov, fortæller indehaver Povl Guldager fra gascentret i Frederiksberggade i Horsens.

Kosan Gas Syd- & Østjylland dækker virksomheders behov for energi i produktionen eller til opvarmning – uanset størrelse eller grad af kompleksitet – fra enkle installationer til teknisk avancerede anlæg. Det sker med egne teknikere, der sikrer de bedste løsninger for vores kunder. Altid med størst mulig omtanke på miljøet.

Leverandør til lokale virksomheder
Kosan Gas Syd- & Østjylland i Horsens leverer gas til et utal af lokale og forskellige virksomheder. I flaske leveret direkte på arbejdspladsen, med eller uden udstyr. Mulighederne er mange, både til håndværkeren, restauranten, tagdækkeren, kunsthåndværkeren mv.

- Vi sætter en ære i hele tiden at udvikle nye initiativer og tilbud over for vores kunder og det gælder ikke mindst de private slutbrugere, som vi servicerer gennem vores gascenter i Frederiksberggade i Horsens, fortæller Povl Guldager. 

Åbningstider
Mandag - fredag 7.00-16.00
Lørdag 9.00-12.00

Kosan Gascenter Syd-& Østjylland


Følg med på Facebook

bubble