Britta´s på Torvet byder på lækre frokostretter, dagens ret, kager, desserter, øl, vin, vand og forfriskende drinks. 

Britta´s på Torvet 1 er byens nye hyggelige in-sted alle dage til frokost og nogle dage til aftensmad og drinks frem til midnat. Glæd dig. 

Bag Britta´s står Britta Højen Holm, der afholder reception fredag den 31. maj og officielt åbner lørdag den 1. juni. 

Receptionen er fredag fra kl. 13-20, hvor alle er velkomne til at kigge ind for at opleve byens nye spisested på Torvet 1. Der vil naturligvis være smagsprøver og drikke ved receptionen, ligesom der på den første åbningsdag vil være gode tilbud. 

En drøm for Britta
Det har længe været en drøm for Britta Højen Holm at åbne et nye spisested i Horsens. En drøm som nu er gået i opfyldelse.

- Da jeg opdagede, at lokalerne på Torvet 1 stod ledige, var beslutningen let at tage. Det er i hjertet af Horsens og på en adresse med vanligt mange spisende gæster, fortæller Britta om valget af lokationen på Torvet.

Det uformelle og hyggelige
Målet for Britta har været at skabe et nyt uformelt og hyggeligt sted at mødes. Både til frokost i ugens løb og til aftensmad og drinks fredag og lørdag helt frem til midnat. 

I disse timer forbereder Britta sammen med sit team åbningen og med særlig fokus på, at gæsterne skal kunne nyde maden i hyggelige omgivelser, tæt på det hele, lige i hjertet af Horsens. 

Britta Højen Holm glæder sig til receptionen på fredag og åbningen på lørdag - og håber på, at mange har lyst til at kigge forbi på Torvet 1.

Britta´s No. 1
- byens nye hyggelige og velsmagende spisested.  

Brittas


Følg med på Facebook

bubble