Boligtekstiler, gardiner og markiser - fyldt med kvalitet og personlighed

Hos botex i Jesssensgade i Horsens finder du et stort udvalg af gardiner, markiser og boligtilbehør. 

Du vil altid føle, at vi giver os tid til at se din bolig med egne øjne, for at finde den løsning der passer lige præcis til dine behov. Vi skræddersyer altid vores løsninger, så du er sikret et perfekt resultat, du kan nyde i mange år.

Boligtekstiler og boligtilbehør finder du til din stue, badeværelse, soveværelse, køkken, børneværelse og til terrassen. botex fører boligtekstilbrands som Arctic, Cawö, Compliments, Essenza, Høle, Ringsted Dun, Silkeborg Uld, Södahl, SVOB, PIP og Marc O´Polo. Det hele præsenteret med personlighed og ekspertise af indehaver Torben Sørensen og butiksmedarbejder Mette Daugaard. 

Gardiner og markiser 
Ved et besøg hos botex i Jessensgade, vil du opleve et moderne og smart set-up i præsentationen af gardiner og markiser. botex fører gardinbrands som Ado, Andreas Hansen, Faber, Gartex, Luxaflex, Pagunette, Stila og Somfy. 

Der er også mulighed for, at du kan få gratis besøg af vores gardinbus og gardinkonsulent hjemme hos dig. Vores medarbejder kan her præsentere dig for de forskellige gardinmuligheder, mens du er lige der hvor de skal anvendes. Du får altid professionel og ærlig vejledning hos botex Horsens, og vi slipper dig ikke før du er 100% tilfreds med din nye gardinløsning. Vores gardinbus kører i området omkring Horsens, Skanderborg, Odder, Brædstrup m.fl.

Book gardinbussen her.

Åbningstider:

Mandag - onsdag kl. 11.00 - 17.00
Torsdag kl. 10.00 - 17.00
Fredag kl. 10.00 - 17.30
Lørdag kl. 10.00 - 14.00
Søndag LUKKET

botexlangbillede1.png


bottorbenbillede1.png


Følg med på Facebook

bubble