Holst Sko

Byens lokale skoforhandler
- fordi vi elsker sko!

I Holst Sko Horsens lægger vi stor vægt på, at give den bedst mulige kundeservice.

Velkommen i Holst Sko på Søndergade i Horsens, vi er klar til at betjene dig bedst muligt, så du bliver godt gående.

Vi lægger stor vægt på at rådgive dig om, hvilke sko der passer til dig, dine fødder og ikke mindst dine behov. Vores personale har stor erfaring og viden om pasform, materialer mm. - vigtigt, da dine sko skal bringe dig sikkert gennem dagen...

Derudover giver vi 14 dages fuld returret på fuldpris varer. På udsalgsvarer eller varer der på anden vis er reduceret, kan vi ikke tilbyde pengene tilbage, men vi giver gerne en tilgodeseddel.

Hos Holst Sko finder du et bredt udvalg af dame- og herre sko i høj kvalitet. Uanset om du er på udkig efter et par smarte pumps, et par klassiske ballerinaer eller et par sporty sneakers, finder du dem hos os.

Du kan også finde fritidssko, praktiske sandaler eller hjemmesko til at varme fusserne på kolde dage. Eller måske har du brug for et par sexede sorte stiletter til årets fest?

Lige meget hvad, kan vi hjælpe dig. Ikke mindst fordi, vi ganske enkelt elsker sko.

Vi har festsko, sportssko, businesssko, pumps, højhælede stilletter, sneakers, støvler, sejlersko og sandaler. Hos os finder du et bredt udvalg af skomærker som Ara, Billi Bi, Skechers, Copenhagen Shoes, ECCO, Gabor, JENNY, Green Comfort, Soon, Stylesnob, Linea og Sebago.

Vision

Hos Holst sko bestræber vi os på at yde den bedst mulige service. Hos os har du altid 14 dages returret såvel ved køb på nettet, som i butikkerne.

Vi har et stort udvalg i onlinebutikken, men udvalget er endnu større i butikken, så kig endelig forbi.

Åbningstider

mandag til torsdag: 10-17.30
fredag: 10-18.00
lørdag: 10-15.00

 


Følg med på Facebook

bubble