Velkommen i din lokale Sinnerup butik!

Om sinnerup

Livsstil, kvalitet og design. Det er hjertet i Sinnerup og har været det siden Poul Sinnerup åbnede sin første butik i Holstebro i 1971. Selvom det er 53 år siden de første forventningsfulde kunder trådte ind i butikken, er konceptet det samme som dengang. Vi vil præsentere dig for det ypperste indenfor livsstil og boligindretning. Vi vil være din inspirerende samarbejdspartner. Du skal komme ned til os når du savner inspiration, er på udkig - eller bare gerne vil hyggesnakke om tidens trends.

Vi har altid tid til dig.

Tid er kvalitet

For os er kvalitet den fornemmelse, du har i maven, når du går ud af vores butik. Savnede du vejledning? Virkede personalet fortravlet? Så har vi fejlet. Vi mener det virkeligt, når vi siger, at vi er her for dig. Du skal glæde dig til at komme i Sinnerup. Det skal være en fornøjelse at træde ind over vores dørtrin. For det er her du bliver præsenteret for tidens mest aktuelle brands, finder gaven til venner, dine børn, partneren - eller måske dig selv!

Vi forhandler inspiration, fornøjelse og minder. Vores udvalg skal kunne inspirere dig, glæde dine nære og stå som minder om en god aften eller en kærlig tanke for eftertiden.

Sig det

Det er et stort ansvar. Det ved vi. Vi ved også, at vi ikke kan løfte det alene - derfor vil vi altid gerne høre din mening. Hvad har du set ude i verden? Er du blevet forelsket i en sofa, et tæppe måske - eller undrer du dig over at der er noget, vi ikke har i vores sortiment? Så sig det endelig. Vores kunder er vores største kilde til viden og inspiration, så hvis du har noget på hjerte, så har vi tiden til at lytte. Det lover vi.

Venlighed og tid er dog ikke nok til at drive en sund forretning. Vores kunder har krav på fornyelse. Derfor kan du til enhver tid være sikker på, at i Sinnerup bliver du altid mødt af et foranderligt udvalg. Vi skifter og udvider hele tiden vores sortiment efter sæson, trends, farver og mavefornemmelse for udviklingen, for altid at kunne overraske dig med noget nyt.

Din sparringspartner

Ligesom vores udvalg skal inspirere, skal vores medarbejdere også. Derfor gør vi meget ud af at uddanne vores medarbejdere, så de altid er med på de seneste trends og ved hvad der rør sig. På den måde sikre vi, at vores personale altid kan hjælpe dig og måske udfordre dig lidt.

Besøg butikken i Jessensgade - vi har altid tid til dig!

 


Følg med på Facebook

bubble