Besøg Fru Skov i Brædstrup
- det er hele turen værd...

Indehaver Janne Skov har med sans for detaljen, skabt en helt unik storbysbutik, på et smukt gadehjørne i hjertet af Brædstrup by.  

Velkommen til Fru Skovs univers af gaver, gastronomisk køkkengrej og et hav af lækre specialiteter.

Den smukke butik på Bredgade i Brædstrup er fyldt med lækkerier. Lækre gavekurve, værtindegaver, gastronomisk køkkengrej, specialøl og vine, chokolader og alt hvad hjertet begærer. Og en autentisk og hyggelig café, hvor kaffe- og thespecialiteterne kan nydes i fredfyldte omgivelser. 

Gæsterne i butikken bliver altid mødt med et smil og en nærværende betjening med fokus på at gøre gaven og købet personligt.

De lækre mærker
Hos Fru Skov findes en afdeling med kvalitetsvine fra Italien, Spanien, Portugal, USA, Australien, Tyskland og New Zealand, samt et stort udvalg af specielle øl fra hele verden.

Butikken rummer også et stort udvalg af Summerbird Chokolade og de populære lakrids fra Johan Bülow, samt gourmetkaffe og specialiteter fra Danmark, Frankrig og Italien.

Besøger du Fru Skov, finder du et stort udvalg af professionelt køkkengrej, interiør, fransk keramik og engelsk porcelæn, indkøbskurve, cremer og sæber – og alle former for lækre gaver.

Besøg den flotte butik i Brædstrup eller få inspiration i webshoppen www.fruskov.dk
Ved online shopping leveres varerne fragtfrit ved køb over 499,- kr.
Gavekurve bringes ud i 8740 Brædstrup. 


Følg med på Facebook

bubble