Platan Tæpper i Horsens - dit sikre valg!

Platan Tæpper i Horsens er specialister i alle former for gulvbelægning og gardiner til din bolig. Platan Tæpper tilbyder et bredt sortiment til både private og erhverv fra førende leverandører!

Platan Tæpper på Platanallé i Torsted ved Horsens har mange års erfaring og altid bestræbt sig på at servicere det lokale marked indenfor moderne gulvbelægning til både private og til erhvervslivet.

Et friskt og ungt team
Når du besøger Platan Tæpper bliver du mødt af et frisk ungt team, hvor alle har min. 15 års erfaring indenfor gulvfaget. Vi er behjælpelig med opmåling af dine rum, kommer med konstruktive idéer mht. farve- & produktvalg - så dit behov bliver dækket til din tilfredshed.

Vores gulvmontører har mere end 20 års erfaring, så også der, er din nye gulvbelægning i de bedste hænder. Deres professionelle indstilling til deres fag sikrer et flot færdigt resultat. Vi løser alle gulvopgaver hos de private kunder, ligesom vi også klarer de større erhvervsopgaver, såsom skoler, banker, detailbutikker mm..

Hos Platan Tæpper, er vi altid meget fleksible og da alle ansatte i firmaet kan udføre monteringsopgaver, kan vi rykke ud med kort varsel, hvis I pludselig skulle beslutte Jer for nyt tæppe eller lign..

Derfor er der mange gode grunde til at vælge Platan Tæpper, som Jeres næste gulvpartner.

Boje Gardiner altid tæt på
Udover et stort sortiment i gulvbelægning findes Boje Gardiner også i det store hus på Platanallé. Boje Gardiner leverer kvalitetsgardiner til konkurrencedygtige priser og servicen er helt i top. 

Besøg Boje Gardiner her.

Besøg Platan Tæppers hjemmeside her.

Ring eller kig ind for mere information og inspiration...


pla15578157_230696360701364_7016495731506426919_o.png


Følg med på Facebook

bubble