Logobroderi i høj kvalitet

Historien om AB Broderi i Horsens er historien om en broderivirksomhed i rivende udvikling, som er vokset til det tredobbelte på få år.

AB Broderi havde sin spæde start i stifteren Anita Tømmerbys garage, men er siden da ekspanderet så meget, at de i dag har måttet udvide produktionskapaciteten, og har derfor nu til huse i dejlige rummelige lokaler på Ormhøjgårdsvej i Horsens. Denne udvidelse var nødvendig for at bevare de værdier, der er grundstenene i AB Broderis succes – kvalitet, korte leveringstider og konkurrencedygtige priser på alle ordrer store som små.

Vi er meget stolte af, at mange virksomheder allerede har valgt AB Broderi som fast underleverandør af logobroderi på deres arbejdstøj, profilbeklædning mm.. Vælger man som virksomhed at få broderet logo på sit arbejdstøj ved AB Broderi, er man sikret høj kvalitet, kort leveringstid og altid til en konkurrencedygtig pris.

AB Broderi sætter en ære i at leve op til disse basale krav fra vores kunder, og vores succes siden opstarten i 2005 vidner om, at det er lykkedes for os.

Kort leveringstid
Vores store kapacitet gør, at vi altid kan levere dine tryk og broderier på meget kort tid. Sidder du med en hasteopgave, kan du altid kontakte os. Vi ved at du vil blive positivt overrasket over vores korte leveringstid.

Dokumenteret høj kvalitet
Vi leverer kun broderier i topkvalitet – og det har vi beviser på! Vores broderi på arbejdstøj og profiltøj har gennemgået en vasketest hos Berendtsen A/S, og vi bestod selvfølgelig med topkarakter. Så vil du sikre dig et kvalitetsresultat, skal du ikke tvivle med at bestille dit logobroderi ved AB Broderi.

Hvad kan vi brodere på?
Vi broderer selvfølgelig ikke kun på profiltøj og arbejdstøj. Hos AB Broderi kan du få broderet på kasketter, dåbskjoler, tasker, hestedækkener og et væld af andre emner, som du kan se her: www.abbroderi.dk.
Vi tager også gerne en udfordring op, så har du et specielt emne, som du gerne vil have broderet eller trykt på, konktakt os endelig, og så finder vi sammen den bedste løsning for dig eller din virksomhed.

Rådgivning – Tryk eller broderi?
Vi udfører også transfertryk og er du i tvivl, om du skal vælge broderi eller transfertryk til dit firmatøj, kan du trække på vores store erfaring på området.
Vi rådgiver også gerne om placering af logo på forskellige typer arbejdstøj og profilbeklædning og om valg af tone-i-tone broderi eller i jeres logofarver.

Læs mere om dine muligheder her: www.abbroderi.dk

bubble