Digitalt bureau med personlighed

Vi er et digitalt bureau i Horsens, der igennem kreativ sparring og en stærk kundeforståelse sætter ansigt på vores kunder online.

Med uddannelse, passion og ikke mindst en stor nysgerrighed indenfor web, design og markedsføring, tilbyder vi en professionel og kreativ rådgivning. Dette kommer til udtryk i den indledende dialog, hvor vi sætter os godt ind i din virksomhed og dens omgivelser, hvilket også giver en bedre forståelse for opgavens formål og målgruppe uanset opgavens størrelse!

En hjemmeside er meget mere end design og funktionalitet, den er dit ansigt udadtil og indgang for dine kunder - derfor er det vigtigt at tænke dem ind i processen omkring design og opbygning af en hjemmeside eller anden online kommunikation...

Vi arbejder udfra tre værdier, som vi mener er afgørende for al kommunikation, nemlig:

  • Synlighed
  • Personlighed
  • Brugervenlighed

Hvis ingen kan finde dig, så er alt andet ligegyldigt og bliver du fundet og ikke efterlader et positivt og huskværdigt indtryk igennem personlighed, så er arbejdet med synlighed spildt! Sidst men ikke mindst, så skal du kommunikere på let og forståelig måde, så både sprog, struktur og design spiller godt sammen!

Vi anbefaler altid et responsivt webdesign, som automatisk tilpasser sig skærmens størrelse og dermed øger brugervenligheden på tablets og mobiltelefoner væsentligt...

Er du nysgerrig?

 - så sig hej@bubble.dk og lad os invitere dig ind på en god kop kaffe i vores inspirerende kontorfællesskab, Propelhuset!

Jeg garanterer at du går herfra, med mere end du kom - og måske nogle nye tanker på din markedsføring!


Følg med på Facebook

bubble