Reklamebureau med kreative superkræfter

Har du brug for et indspark, så kan Bubble i Horsens med garanti give bolden et spark i den rigtige retning. Teamet udfordrer tanker og idéer med hensigt på, at få din virksomhed til at stå endnu stærkere.

Bubble er et digitalt fullservice reklamebureau i Horsens, der igennem kreativ sparring og en stærk kundeforståelse sætter ansigt på sine kunder online. Med uddannelse, passion og ikke mindst en stor nysgerrighed indenfor web, design og markedsføring, tilbyder de en professionel og kreativ rådgivning.

Bubble sætter sig godt ind i din virksomhed og dens omgivelser, for at få en bedre forståelse for opgavens formål og målgruppe uanset opgavens størrelse!

En hjemmeside er meget mere end design og funktionalitet, den er dit ansigt udadtil og indgang for dine kunder - derfor er det vigtigt at tænke dem ind i processen omkring design og opbygning af en hjemmeside eller anden online kommunikation...

Bubble arbejder udfra tre værdier, som er afgørende for al kommunikation, nemlig:

  • Synlighed
  • Personlighed
  • Brugervenlighed

Hvis ingen kan finde dig, så er alt andet ligegyldigt og bliver du fundet og ikke efterlader et positivt og huskværdigt indtryk igennem personlighed, så er arbejdet med synlighed spildt! Sidst men ikke mindst, så skal du kommunikere på let og forståelig måde, så både sprog, struktur og design spiller godt sammen! 

Er du nysgerrig?

 - så sig hej@bubble.dk og lad Bubble invitere dig ind på en god kop kaffe i deres inspirerende kontorfællesskab, Propelhuset!

Du går med garanti derfra, med mere end du kom - og måske nogle nye tanker på din markedsføring!

Bubble


Følg med på Facebook

bubble