Hos Frantz Høy finder man noget, man ikke finder andre steder.

Firma Frantz Høy i Nørregade er et af de førende kunsthuse i Østjylland. Butikkens sortiment er rigt på udsøgte malerier, såvel gamle som nye, plakater, lamper, spejle, konsoller, for ikke at nævne et utal af brugskunst.

Firmaet blev etableret i 1893 og drives i dag i fjerde slægtsled af glarmester Frantz Høy og fru Elly Høy. Kunsthuset har butik og galleri i Nørregade 11-13 Horsens, hvorfra der også drives værksted. Galleriet har i alle årene forhandlet kunst fra ind- og udland af høj kvalitet, og har udover salg til private tillige en lang række opgaver med kunstudsmykning til erhvervslivet og institutioner.  

En stor del af varesortimentet er importeret fra Kina, Thailand, Italien og England. Importen står Frantz Høy selv for, og har derfor et spændende internationalt udvalg. Du finder bl.a. internationale småmøbler, gate-legged borde, kinesiske, italienske og japanske lamper, og et meget stort udvalg af internationalt brugskunst:

 • Kinesisk Porcelæn:
  Vaser, paraplystativer, bojaner, fishbowls
 • Thaifigurer:
  Katte, fugle og elefanter i træ og bronze
 • Håndlavede og antikke messingtraner og -stager
 • Glasbakker, fade og opsatser i bronze og sølv
 • Gyngeheste i håndskåret træ
 • Tyske og franske spilledåser
 • Danmarks flotteste julenisser og engle

Værkstedet udfører kompromisløst arbejde af højeste kvalitet

Firma Frantz Høy har 118 års håndværksmæssige traditioner. Værkstedet laver alle former for indramninger, spejle, blyruder, thermoruder, glas- og reparationsarbejde med fagets mest moderne metoder.

Hos Frantz Høy finder du altid kompetente medarbejdere, som yder individuel rådgivning og hjælp i alle afskygninger. Der lægges altid vægt på at servicere kunderne til den aftalte tid. Som en ekstra service, samarbejdere Frantz Høy med alle forsikringsselskaber og hjælper derfor gerne med anmeldelse og kontakt til taksator.


Følg med på Facebook

bubblemedia