Møllgaard VVS i Horsens har egen udstilling og løser alle opgaver indenfor VVS

Møllgaard VVS udfører VVS-arbejde i høj kvalitet og til tiden, samt god og personlig service.

Møllgaard VVS har mere end 40 års erfaring med VVS og kan derfor betegnes som eksperter. De kompetente installatører og medarbejdere har en bred viden inden for VVS og kan råde og vejlede dig i projekter af enhver art, herunder blandt andet:

  • Varmesystemer
  • Vand- og afløbsinstallationer
  • Naturgas og varmepumper
  • Sanitet
  • Jord- og gasinstallationer
  • Ombygninger og renoveringer
  • Service

Møllgaard VVS består af stolte fagmænd med fokus på kvalitetsarbejde, hvilket gør Møllgaard til det rigtige valg for dig, der ønsker professionel VVS hjælp, uanset om du er privatperson, virksomhed eller offentlig institution. Vi yder også gerne hjælp som fag- eller delentreprenør.

Møllgaard VVS har altid kundens ønsker og behov i fokus gennem hele processen og overholder altid aftalte betingelser og leveringstider, så du har din løsning rettidigt.

En moderne virksomhed

Hvad enten opgaven omhandler badeværelser, køkken, afløb, fjernvarme eller ventilationsanlæg, kan du være tryg ved, at Møllgaard hurtigt løser opgaven – også selvom den er akut. Møllgaard er ikke for store til det mindre VVS-arbejde eller for lille til de store opgaver.

Møllgaard holder sig altid opdateret på de nyeste teknologier og materiel inden for branchen, så vi kan sikre vores kunder det bedste resultat. Ligeledes uddanner Møllgaard VVS løbende sine medarbejdere, så de er godt klædt på til at varetage en bred vifte af VVS-opgaver.

Vil du vide mere?

Som professionelle VVS-installatører er vi godkendte til at udfører alle former for VVS-arbejde i Horsens og omegn.
Ønsker du et uforpligtende tilbud på en VVS-opgave, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf.: 75 64 34 88 for en snak om jeres projekt.

Varmecenter og udstilling

Møllgaard har, som de eneste i Midtjylland, valgt at give dig muligheden for at afprøve installationer i fuld størrelse og under virkelige forhold. Vores udstillede installationer er de samme, som du enten har derhjemme, eller som du har mulighed for at få installeret. Besøg os på Marsallé 24 i Horsens. 

Fjernvarme 

Hos Møllgaard specialiserer vi os i installation, vedligehold og servicering af fjernvarmeanlæg for både private, virksomheder og offentlige institutioner. Vi vejleder dig gerne, så du træffer en kvalificeret beslutning til dit hjem. Med en VVS-fagmand får du gode råd og vejledning, så du får den optimale varmeøkonomi.Følg med på Facebook

bubble