Thiele er din lokale autoriseret optiker, med et stort udvalg indenfor briller, kontaktlinser og solbriller.

Hos Thiele Briller & Kontaktlinser i Hospitalsgade, får du altid kvalitet, fast lavpris, høj service og mulighed for brillefinansiering.

I butikken finder du altid et stort udvalg af de nyeste mærkevarer og kvalitetsbriller til fast lavpris. Butikken er bemandet af uddannet personale, som kan rådgive og vejlede dig, i tidens trends, former og farver - og ikke mindst god øjensundhed.

Design og mærkevarer, vi har dem alle

Vi samarbejder med nogle af verdens dygtigste brilledesignere. Hver sæson udvælger vi briller og solbriller fra de ”hotteste” modehuse i Paris, Milano og New York.

Modehuse som Lindberg, Gucci, Prada, Armani, Escada, Tom Ford, Dior, Mulberry, Saint-Laurent, Zadig & Voltaire og mange flere er bredt repræsenteret, når vi viser de nye kollektioner frem i vores butikken.

Brillemærker med optiske traditioner har også en vigtig plads i udvalget.
Ray Ban og Police og Persol. Thiele tilbyder endda danske J.C. Filtenborgs produkter i alle butikker.

Som kunde hos Thiele, kan du være sikker på at finde det største udvalg af de nyeste mærkevarebriller og solbriller.

Glas til alle formål

Efter en grundig synsprøve, tilbyder Thieles autoriserede optikere alle moderne glasløsninger i din individuelle styrke.

Hvad enten det er enkeltstyrkeglas, flerstyrkeglas, refleksfri eller farvede glas, letvægts- eller mineralglas, ekstra tynde glas - eller glas med f.eks. reflekshandling. Det glas, der er optimalt for dig, kan skræddersys til ethvert stel.

Bestil synsprøve allerede idag

Thiele


Følg med på Facebook

bubble