Restaurant Håndværkerforeningen
- med charme, autentitet og intimitet!

Brødrene Simon Brohus og Morten Brohus åbner restaurant i en af byens gamle og historiske bygninger på Allegade i Horsens. De har forpagtet Håndværkerforeningen i små to år og de står nu klar med et dejligt spisested i Horsens.

De levende lys bliver et af de bærende elementer i den nyåbnede Restaurant Håndværkerforeningen. Stemningerne og følelserne skal i spil, ved ethvert besøg hos Simon og Morten.

- Vi har i nogen tid overvejet at udvide husets mange muligheder med en restaurant. Vi har masser af virksomheder og netværk der holder møder, kurser, konferencer og store arrangementer i den store sal. Vi er vilde med det lokale, hvor restauranten kommer til at være, så det har været forholdsvis let for os, at træffe beslutningen og indrette det, udtaler Morten Brohus forventningsfuldt om husets nye restaurant.

Eksklusivt for 25 personer

For at gøre oplevelsen helt unik og for at give gæsterne en fornemmelse af nærvær og intimitet, vil kapaciteten i restauranten kun være på 25 personer pr. aften. Der vil være åbent fredag og lørdag, så må tiden vise, om der er behov for flere åbningsdage. 

- Vi glæder os rigtig meget til at byde en masse glade og forventningsfulde gæster velkommen til en anderledes gourmet aften i Horsens. Menukortet rummer en 3- og 6-retters menu, fyldt med friske råvarer og små detaljer, der vil gøre oplevelsen unik, fortæller Morten, der selv har mange års erfaring i restaurationsbranchen og det samme har Simon Brohus som kok. Det er en drøm for de to brødre der går i opfyldelsen.

Velkommen til Restaurant Håndværkerforeningen.

Simon & Morten 

Bordbestilling ved personlig kontakt. 2496 2010
Åben fredag og lørdag.
Max 25 personer hver aften


Følg med på Facebook

bubble