Arthur Andersen Transport løfter og transporterer alt det du ikke selv kan klare...

Arthur Andersen Transport i Horsens servicerer både private og erhverv i hele Danmark med løfte- og transportopgaver, kranarbejde, containerudlejning, affaldshåndtering, specialtransport og meget mere. 

Arthur Andersen Transport blev grundlagt i 1883 og er den ældste transportvirksomhed i Horsens. Den 5. generationsejede familievirksomhed drives i dag af Søren Tinggård, sammen med et dygtigt og kompetent team af specialister og rådgivere. Transportfirmaet ses ofte i bybilledet og er velkendt for sin orange vognpark. 

Arbejdsområder til erhverv
Arthur Andersen Transport leverer en lang række ydelser til erhvervslivet, bl.a. krankørsel, entreprenørkørsel, maskine- og fabriksflytning, landevejstransport, træfældning, anlægsgartneropgaver, leje af jern- og køreplader, samt levering eller afhentning på Endelavevej af sand, granit, barkflis mm. 

Arbejdsområder til private
Til private kan Arthur Andersen løse opgaver som bådtransport, træfældning, studenterkørsel og levering eller afhentning af sand, granit, barkflis mm. 

Derudover udlejer Arthur Andersen Transport containere, tømmer containere og tilbyder lagerhotel i Horsens. 

Miljø
Hos Arthur Andersen Transport er det at have fokus på miljøet en naturlig del af hverdagen. AAT betragter opgaven med at løfte miljøet til allerhøjeste niveau som en fælles opgave for alle i vores samfund. 

Læs mere her.


Kontakt os og vi vil gøre ALT for at hjælpe dig:

arthur_team.png

Her finder du vores ekspert- og kernekompetencer:

arthur_kompetencer.png


Følg med på Facebook

bubble