Fit&Sund - vi er dér, hvor du er.

Fit&Sund er meget mere end bare et fitnesscenter. Det er dine lokale fitness- og sundhedshuse i Horsens: Høegh Guldbersgade, Langmarksvej, Sundhedshuset, Dagnæs, Torsted og Brædstrup.

Hos os finder du et stort udvalg af både styrke-, cardio- og holdtræning. Her er plads til alle – fra juniorer til seniorer og alle derimellem. Plads til dig, der vil træne individuelt eller sammen med andre på hold. Hvis du ønsker hele pakken – med træning, kost og vaneændring – tilbyder vi flere forskellige forløb og bootcamps i løbet af året.

Et medlemskab i Fit&Sund Horsens giver dig mulighed for at træne i 5 huse med over 8000 m2 fitness og masser af mulighed for træning, sundhed og hygge. Fit & Sund har byens største udbud af holdtræning.
Læs mere her

ÅBENT ALLE UGENS DAGE fra kl. 05-23... HELE ÅRET!

Personlig træning – Nå dine mål

Personlig træning er en af de hurtigst voksende træningstrends. Årsagen til den store succes er ganske enkelt, at så godt som alle, der træner med en personlig træner, når deres personlige mål hurtigere. Dine individuelle behov og mål er i centrum.
Læs mere her  

Diætist og Vaneændring

Kosten kan være en stor udfordring! Evige slankekure der aldrig lykkes og for mange ubevidste snacks, der feder. Modsat er det for nogle svært at tage på i vægt.  Det kan føles helt umuligt selv at knække koden - derfor er alle vores diætister også uddannet vanecoach, så de kan være med til at give dig nye og gode vaner – UDEN forbud.
Læs mere her

Fysioterapi – Uden ventetid

Fit&Sund Fysioterapi tilbyder i Horsens akut behandling inden for 24 TIMER! Hurtigere behandling giver hurtigere bedring, og det er derfor heller ikke nødvendigt at have en henvisning fra egen lægen. Du kan komme hurtigt til, når behovet opstår.

Alle fysioterapeuter, diætister og personlige trænere tilbyder altid 10 min. gratis konsultation til en uforpligtende snak, hvis du er har brug for et god råd eller er i tvivl om en behandling/forløb.
Læs mere her

Nyeste skud på stammen

Fit&Sund Nord er det nyeste og mest moderne fitness- & sundhedshus med sine over 2.000 m2. Tidligere lå denne afdeling i Guldberghus, men startede i slut 80'erne i Tobaksgården (FitNees). Den familiære stemning, som Ole Nees skabte i FitNees, er videreført til Fit&Sund Guldberghus, og det har været grundlaget for Fit&Sunds ideologi om, at Fit&Sund skal være medlemmets tredje hjem - efter hjem og arbejde. Derfor vil man i Fit&Sund opleve en hel unik stemning.

Fit&Sund Nord ligger i de gamle Kirks telefonfabriks lokaler, og giver med sin unikke arkitektur store rummelig og lyse træningslokaler.


Følg med på Facebook

bubble