PARK by Tina K og Sascha - salon siden 1960

Tidligere Rolf Jonsson Hair by Tina K, nu PARK, er en kvalitetsbevidst frisørsalon i Hospitalsgade. Her vil du som kunde altid føle dig i centrum og altid forvente den bedste service.​

Siden 1960 har der været frisørsalon i de fine lokaler i Hospitalsgade. PARK by Tina K og Sascha (tidligere Rolf Jonsson) er en anerkendt salon der har eksisteret siden midt 60’erne. Den nuværende ejer, Tina K. har yderligere 2 saloner, begge med navnet PARK by Tina K (tidligere ZAZU – Hair by Tina K). Et højt kvalitetsniveau, kreativitet og høj service det vil vi gerne kendes på.

"For mig er det vigtigt, at du allerede her får en ide om hvad der driver mig og hvad du kan forvente, når du kommer hos mig i en af mine saloner. Det er helt enkelt: min vision er at du skal føle dig velkommen. Du skal føle, at du er i centrum når du lægger dit hoved i vores hænder. Du skal vide, at vi lytter til dine ønsker og behov. Og du skal opleve at vi til enhver tid stræber efter at holde en høj faglighed og et højt serviceniveau." Tina K

I alle saloner uddanner Tina dygtige frisørelever. Derfor vil du indimellem møde nye ansigter i salonerne. Tinas hjerte banker for at højne det faglige niveau i frisørbranchen. Hos Hair byTina K bliver der taget hånd om faget, så der i fremtiden også vil være en høj faglighed og udvikling blandt frisører.

​For idéer til ny frisure og inspiration, besøg os i salonen i Horsens.

Vi glæder os til at se dig hos frisør PARK by Tina K og Sascha

Holdet i Horsens består af 10 skarpe frisører, klar til at byde dig velkommen. Du har mulighed for at vælge din frisør når du booker online.

Book din tid her
 tinak-bestofhorsens.png


Følg med på Facebook

bubble