FitCenter Horsens vil hjælpe 2.000 i Horsens til en sundere livsstil. 

Vil du med? Trine Laila Bruhn og Lasse Lauge Bruhn, indehavere af FitCenter Horsens stråler i begejstring over, hvor meget de kan flytte deltagerne, både fysisk og mentalt, på deres populære 8-ugers forløb. 

FitCenter Horsens har sat sig et mål. De vil gøre minimum 2.000 i Horsens mere bevidste om vigtigheden af en sundere livsstil, gennem motion, bevægelse og kost. 

Uanset hvad det personlige mål er, så kan Trine og Lasse hjælpe. Alle forløb skræddersyes individuelt og der tages hensyn til individuelle ønsker og behov. 

Hos FitCenter Horsens findes der ikke slankekure eller noget, som man ikke må! Alle hjælpes med at opnå den livsstilsændring, som ønskes, ved hjælp af motivation, aktiviteter og den rette kostvejledning.

Om Fitcenter Horsens
FitCenter Horsens består af en gruppe af kost- og motionsentusiaster, som sammen står bag det mest effektive kost- og livsstilsprogram i Horsens. 

FitCenter Horsens hjælper folk med at forstå dem selv og deres vaner. Det gøres bl.a. ved en test i en Tanita bodyscanner, ved oprettelse af en livsstilsprofil og en optimering af kostplanen. Testen tager typisk 30 min. og foregår i wellnesscentret. 

Hos FitCenter Horsens kan du tilmelde dig træningsforløb, fitchallenge, spa- og wellness arrangementer, samt købe eller blive forhandler af Herbalife´s fremragende produkter.

FitCenter Horsens sætter en stor ære i at yde en utrolig høj service og opfølgning på alle træningsforløb, da det sværeste ved kostændringer er, at fastholde disciplinen og være vedholdende i hele processen.

FitCenter Horsens er sponsoreret og arrangeret af lokale selvstændige Herbalife-forhandlere. Besøg Herbalife på Facebook her.

Bliv en del af FitCenter Horsens familien
Tilmeld dig den ultimative livsstilsændring med fokus på sund kost og masser af sjov og motiverende motion med egen kropsvægt! 

Nu sidder du derude og tænker: hold fast det kunne jeg godt tænke mig, men jeg får det jo aldrig gjort. Alle ALARMKLOKKER ringer omkring dig, GØR DET! 

Tilmeld dig det nye 8-ugers forløb her: https://billetfix.dk/da/e/fitchallenge-horsens-12/

"You got one life, use it well!"


Fitcenter Horsens


Følg med på Facebook

bubble