Pynten - en unik restaurant på Lystbådehavnen i Horsens.

Restaurant Pynten er beliggende på Langelinie 24 i Horsens - omringet af fjorden og dens smukke skibsmaster. De nuværende lokaler blev opført i 2014, men stedet og dets historier går langt tilbage. Hos Pynten serveres klassisk dansk mad med fokus på friske råvarer - meget gerne fra lokalområdet. 

Stemningen er hyggelig og intimt. Omgivelserne omkring restauranten er de smukkeste. Maden og råvarerne helt i top. Den 1. maj sidste år genåbnede Jesper Stobberup restauranten i den historiske bygning, med stor succes.

- Det regnede på første åbningsdag, men derefter startede den bedste og længste sommer i mange år. Det gav os en forrygende start og travlhed i en meget lang periode, husker Jesper tydeligt. Foran venter et skønt forår med friske råvarer og udeservering, krydret med den bedste udsigt over lystbådehavnen og Horsens Fjord. 

Pyntens mange muligheder

Brunch, frokost, smørrebrød, a la carte, stort udvalg i kolde og varme drikke, møder, konference med komplet AV-udstyr og husets velsmagende wienerschnitzel hver onsdag til kun 129,- kr. Det er nogle af Pyntens herligheder, derudover de smukkeste selskabslokaler til fødselsdage, bryllupper, konfirmationer, mindehøjtideligheder og lignende.

- Du er altid velkommen til at give os et opkald, så vi i fælleskab kan se nærmere på dine ønsker. Vi sætter en stor ære i personlig service og rådgivning, så dine ønsker omfyldes bedst muligt, siger Jesper Stobberup. 

Pyntens serviceguide:  

Læs om restaurantens historie her

Se det lækre menukort her 

Reserver dit bord her her

Selskaber her

Møder og konference her

Åbningstider

Mandag - Lukket
Tirsdag - 11.30 - 16.00
Onsdag - Torsdag - 11.30 - 21.00
Fredag - Lørdag - 11.30 - 22.00
Søndag - 11.30 - 21


Køkkenet lukker en halv time før restauranten.
Følg med på Facebook

bubble