Pynten - en unik restaurant på Lystbådehavnen i Horsens.

Klassiske A la Carte retter med de gode råvarer i fokus. 

Hos Restaurant Pynten serverer vi god mad i første parket til Horsens fjord. Vores menukort tager udgangspunkt i klassiske danske retter, som du kan nyde, mens du beundrer den smukke fjord og de flotte skibe, der hver dag lægger til i Horsens havn. 

Menuen på Restaurant Pynten kredser om klassikere fra det danske køkken. Vores retter tager udgangspunkt i gode råvarer, og er hver og én skabt af passioneret kokke, der brænder for at give de bedste smagsoplevelser. 

I 2018 overtog Restaurant Pynten de nyopførte lokaler fra 2014, men stedet og dets historier går langt tilbage. Tag på udkig i vores lokaler der er fyldt med over 100 års historie på væggene eller nyd vores terrasse med 360 graders udsigt over lystbådehavnen. 

Se Restaurant Pyntens aktuelle menukort lige her

Hold dit selskab hos Restaurant Pynten

Pynten tilbyder at afholde jeres selskaber i smukke, historiske lokaler, med udsigt over Horsens Fjord. Lokalerne har plads til selskaber fra 20 - 200 personer, så uanset om du mangler de perfekte rammer til at holde en fødselsdag, bryllup, konfirmation, mindehøjtidelighed, eller noget helt femte, er du altid velkommen til at give Pynten et opkald, så I i fællesskab kan se nærmere på dine ønsker.

Se Restaurant Pyntens selskabsmenuerne lige her

Åbningstider.

Vi holder åbent hele året, men vores åbningstider ændre sig med sæsonen.
Ønsker du at besøge os?

Se Restaurant Pyntens aktuelle åbningstider lige her
Følg med på Facebook

bubble