Lingeri, skrædder og systue hos Femina Lingeri 

Femina Lingeri i Hestedamsgade i Horsens er fyldt med alt det bedste i lingeri, undertøj, homewear, kåber, nattøj, strømper, badetøj, shapewear og alt i tilbehør.   

Hos indehaver Mette Frost og medarbejderne vil du opleve en stor passion omkring lingeri. Målet ved enhver ekspedition er, at få det bedste frem i kvinder. Vi har en stor glæde og stolthed over at drive vores butik i hjertet af Horsens og naturligvis sætte fokus på kvalitet og den bedste rådgivning til alle vores kunder. Både i butikken og i systuen.

Værtskabet overfor kunderne betyder meget for medarbejderne hos Femina. De er alle bevidste om at være rådgivere, der med stor erfaring og ekspertise kan hjælpe kunderne bedst muligt.  

Bæredygtighed

Mette Frost og medarbejderne har fokus på socialt ansvar og bæredygtighed. Det betyder meget i enhver handling i butikken. Derfor skal Femina´s leverandører kunne dokumentere, at arbejdsforholdene hos deres producenter er efter gældende standarder for Europa og at der er fokus på, hvordan dyrkning og farvning af materialerne foregår.

Systue i eget hus

Femina har sin egen systue, hvor oplægning, udskiftning af lynlåse og omforandringer kan udføres efter kundens behov og ønsker. Det gælder alt indenfor bukser, kjoler, nederdele, nattøj, kåber, jakker - ja ingen begrænsninger. 

Velkommen hos Femina Lingeri i Hestedamsgade i Horsens. 

Man-tors kl. 10.00 - 17.30
Fredag kl. 10.00 - 18.00
Lørdag kl. 10.00 - 15.00

 

 

fembrandsbillede1.png


Følg med på Facebook

bubble