6. oktober 2021

Femina Lingeri er initiativrig og står bag en række spændende projekter.

Mette Frost, indehaver af Femina Lingeri, er udover at have travlt med at servicere kunderne i butikken og i skrædderiet, kvinden bag flere spændende projekter. Læs om dem her. 

BEST OF Horsens har været i audiens hos Mette Frost, indehaver af Femina Lingeri og tidligere frontkvinde for byens detailhandel. Mødet bekræftede, at Mette er en særdeles aktiv kvinde, der elsker at igangsætte, handle og udføre.

Lige nu handler det om at samle de 16 butikker i Hestedamsgade for at gøre gaden endnu mere attraktiv, en hæklet flagallé i hele Hestedamsgade, støtte til mødrehjælpen, messe hos Caripo Biler og sports bh´er til håndboldkvinderne i HH Elite, samt en systue-studie-tur for Cecilie Wahlberg, der i uge 43 besøger undertøjsmærket Mey i Altstadt i Sydtyskland. Der er fare for at komme i åndenød...herligt med så meget power og aktivitet. 

Den funklende gade i midtbyen udelukkende med specialbutikker
De 16 butikker i Hestedamsgade har allerede afholdt et par møder. Opbakningen til møderne har været helt vild, ikke færre end 18 personer deltog på det sidste møde i Mette Frost´s store baglokale og skrædderi. En proces er sat i søen, med økonomisk assistance fra en gavmild udlejer i Hestedamsgade og med hjælp fra en konsulent fra BID Danmark. 

Hestedamsgade er for nylig blevet renoveret som resten af midtbyen, så gågaden og omgivelserne er perfekte til at gøre gaden til en besøgsvenlig være- og shoppinggade, fyldt med autentiske specialbutikker. Du kan få et herligt glas vin, en velsmagende ost, et dejligt stykke laks, god lyd, pizzaér, tøj og meget mere. Der er allerede nu opstillet stole og borde udenfor en del af forretninger, så der er mulighed for et lille hvil imellem indkøbene. 

I forbindelse med udsmykningen af gaden, har Mette Frost inviteret alle i Horsens til at hækle et flag til en farverig flagallé gennem hele gaden. Det føles nærmest som man allerede kan fornemme, hvor hyggeligt og flot det bliver. 

De andre initiativer fra Mette´s hånd
Femina Lingeri afvikler den 14. oktober en non-kommerciel aften til støtte for Mødrehjælpen. En outlet aften med gode tilbud og med mulighed for at købe et indkøbsnet, hvor hele beløbet går ubeskåret til Mødrehjælpen. 

Mette og Femina har desuden indgået en aftale med HH Elite, så de dygtige håndboldkvinder kommer til at spille i de populære sports bh´er fra Anita, der regnes for at være blandt de absolut bedste til kvinder, der dyrker sport. Hele HH Elite truppen har netop besøgt butikken for at blive fittet i det rigtige udstyr. Det må give flere HH-sejre...

Femina Lingeri deltager vanen tro på Caripo Bilers store messe, som afvikles torsdag den 11. november hos bilhuset på Høegh Guldbergsgade i Horsens. 

For at dygtiggøre personalet i skrædderiet, sender Mette Frost ofte sine skræddere på studieture. For Cecilie Wahlberg venter der en stor oplevelse, når hun i uge 43 besøger undertøjsmærket Meys domicil i Altstadt i Sydtyskland. Skrædderiet hos Fenina Lingeri er en stor succes, her kommer såvel nuværende og nye kunder ind for at få tilrettet sit undertøj og alle former for tøj. 

På billedet i toppen f.v. Mette, Malene og Cecilie fra Femina Lingeri.

Besøg Femina Linger på BEST OF Horsens.

anita_940w.jpgTilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble