22. marts 2020

VIGTIGERE END NOGENSINDE! 

At stå sammen og holde afstand. Med afstand det mest vigtige for os alle. 

Lad os stå sammen ved at holde afstand. Citat Dronning Margrethe. 

At holde afstand er svært at vænne sig til, i et så kærligt folkefærd som det danske. Ikke at kunne kramme dem man holder af, er i den grad en frarøvelse af vores frihed.

Men der er kun én vej. Det er at isolere sig derhjemme og håbe på, at vi inden for en overskuelig fremtid kan begynde at vende tilbage til den virkelighed, vi sagde imidlertidligt farvel til i februar måned. Med sikkerhed i al forsigtighed og helt sikkert også til en helt anden verden.

Hverdagens fornødenheder vil vi altid skulle bruge, men alt andet tages efter COVID-19 ganske givet op til en ekstra overvejelse. Det må vi være forberedt på og efter en periode i fri- og backgear, vil det danske folk starte i 1. gear og vokse derfra. Så må vi se, hvor højt op i gear vi kommer. Hvor lang tid der går, inden vi når op i 5. gear, i det gear vi forlod midt i februar.

Vores belastede miljø har fået en tiltrængt pause, hvilken betydning får det efter COVID-19?

Vi er i en tidslomme, hvor tiden giver os mulighed for at tænke over livet. Både privat og i jobbet. Vi får tid til tænke og gøre ting, som vi i den travle hverdag ikke nåede. De selvstændige har tiden til at rydde op og tiden til at tænke kreativt og udvikle sin forretning. Det mærker jeg selv tydeligt, både med BEST OF projektet og mine foredrag.

Kan vi for tiden overhovedet se noget noget positivt?

På BEST OF Horsens har vi de sidste 14 dage haft rekord mange besøgende. Det skyldtes dels vores intensivering af nyhedsformidlingen og en generel profilering af vores BEST OF butikker og virksomheder, og det faktum, at de fleste er derhjemme og har tiden til at være online.

Vi har følt det nødvendigt at gøre noget, i håbet om at støtte og hjælpe vores kunder i en svær tid. Glædeligt er det, den respons vi har fået og den betydning det har haft for vores kunder. Det glæder os meget og det sætter normen for fremtiden, fordi det efter COVID-19 er vigtigere end nogensinde, at være synlig i lokalområdet.

Det bliver BEST OFs vigtigste opgave og den glæder vi os til. At bringe folk tilbage til butikkerne, i virksomhederne og til alle oplevelserne. Vi glæder os også til fortsat at levere værdig- og sympatiskabende PR for vores by og kommune.

Lige nu udsender vi 3-4 nyheder pr. dag, det vil vi fortsætte med, ligesom vi samler alle nyhederne i vores nyhedsbrev om torsdagen, der udsendes til tusindvis af potentielle kunder.

PR er og bliver vigtigere end nogensinde.

Vi har også haft tid til at skabe en ny website til upfront, vi går online i den kommende uge. Og så har vi haft tid til at indgå et spændende samarbejde med Event Park Danmark, en helt unik oplevelsespark mellem Horsens og Vejle.

Foredraget “Hvor glad er du?” er omdøbt til “Kom stærkt tilbage!” og i en ny form, tilpasset det faktum, at vi alle skal bedst muligt op i omdrejninger igen. Det vil jeg gerne bidrage og hjælpe virksomhederne med. Alle mine foredrag siden Mette Frederiksens første pressemøde er flyttet til nye datoer i maj og juni, det kommer til at give god mening at smitte medarbejderne med positive energier.

Udover mine foredrag er alle spin arrangementer og alle fodboldrejser på stand by. Vi rammes alle på en eller anden måde. Vigtigst er nu at redde menneskeliv.

Tak til regeringen og alle partierne for at hjælpe os. 

Pas på dig og Jer selv. Bliv i sikre omgivelser, både for din egen og andres skyld. Hold afstand til hinanden, så kommer vi alle hurtigere tilbage til en hverdag, som vi igen kan og vil nyde.

Tak fordi du læste med hele vejen - rigtig god solskinssøndag til Jer alle.

Jørn Simmenæs
Indehaver af BEST OF din by konceptet
Certificeret Livsmentor
Foredragsholder

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia