19. september 2019

Vokseværk i GF

NÆRHED HITTER: GF Forsikring i Horsens oplever stor fremgang og udvider den lokale betjening. 24. september åbner GF Horsens et helt nyt kontor i Skanderborg, og i løbet af oktober flytter kontoret i Silkeborg adresse.

Det kundeejede GF Forsikring har oplevet stor fremgang de seneste år, hvor både private, landbo- og erhvervskunder er kommet til. Siden 2012 er alene GF Horsens vokset fra knap 8.000 medlemmer til knap 10.000 medlemmer i dag. En udvikling, der nu betyder, at GF Horsens udvider.

- Den positive udvikling har skabt økonomien til, at vi nu kan udvide med et helt nyt kontor i Skanderborg, hvor vi åbner på Bloms’ tagparkering, fortæller Alice Lundager, der er leder af GF Horsens.

- Ud over åbningen i Skanderborg flytter Silkeborg-kontoret, der også er en del af GF Horsens, til nye lokaler i bydelen Alderslyst senere på efter året. Og samtidig fastholder vi ”hovedkontoret” i Horsens, fortsætter hun.

De enkelte kontorer styrker hinanden

I alt beskæftiger den lokale GF-forsikringsklub, som den kaldes, 18-20 medarbejdere, der alle udgør et samlet kollegialt hold: - Jo stærkere, vi bliver i et lokalområde, jo stærkere gør det de andre lokalområder, slutter Alice Lundager.

- Den personlige rådgivning og GF’s gode skadebehandling er noget af det, vi bliver vurderet højt på i anmeldelserne på Trustpilot, hvor vi har fem stjerner. Derudover giver vi som kundeejet selskab stor værdi for pengene, og senest er vores ulykkesforsikring blevet kåret som nummer et med ”bedst i test”-stempel fra Forbrugerrådet.

For GF Forsikring er tilstedeværelsen i de tre byer Horsens, Silkeborg og Skanderborg mere end blot tre lokaladresser. Det giver også mulighed for at styrke samarbejdet med nogle af GF Forsikrings samarbejdspartnere. Det gælder Ældre Sagens lokalafdelinger, og det gælder Jyske Banks lokalafdeling, som henviser kundeemner til GF.

GF Horsens dækker et stort geografisk område i det østjyske, og der er mulighed for at få besøg af en assurandør hjemme hos sig selv eller i virksomheden i hele området. Som et eksempel på GF’s meget lokale fokus kan også nævnes, at GF Horsens er særdeles aktiv på Samsø, hvor GF tilbyder rådgivning på både kontor og hjemme hos kunderne selv.

- Hos GF handler det om ”overskud til hinanden”. Et motto, der skal forstås på to måder: Dels betyder det, at overskuddet betales til kunderne ud fra princippet: Jo færre skader, jo billigere forsikringer. Dels betyder overskud, at der er øje for mennesket bag. For forsikring er i høj grad en tillidssag, slutter Alice Lundager.

Læs meget mere om GF i Horsens

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia